detector.media
«Телекритика»
26.07.2013 13:00
Завершився чат з Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком
Завершився чат з Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком
Тема - ранкові шоу як основний елемент програмування радіостанцій

26 липня на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція з ведучими ранкового шоу «Happy Ранок» на «Хіт FM» Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком на тему: «Ранкові шоу як основний елемент програмування радіостанцій».

 

До обговорення пропонувалися запитання про оновлення ранкового шоу «Happy Ранок» на «Хіт FM», поєднання радійного і телевізійного досвіду, професійні обмеження в ефірі тощо.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на «Детектор медіа».  

 

Біографічна довідка:

 

Леонід Сенкевич, ведучий, програмний директор «Хіт ФМ»

Народився в Естонії, в місті Нарва. Працював і в газеті, і на радіо, і в клубах, і в громадських організація , був навіть директором табору, до якого приїздили волонтери з усього світу прибирати узбережжя Фінської затоки. У середині 90-х працював на одній з перших комерційних радіостанцій в FM-діапазоні в Нарві, філії талліннської станції - «100 FM» («Сотка»). 14 лютого 2003-го приїхав до Дніпропетровська, і звідти почалося його подорож по Україні. Після переїзду до Києва, познайомився з Сергієм Кузіним і майже відразу ж потрапив на «Хіт ФМ». Більше п'яти років - ведучий і програмний директор цієї радіостанції.

 

Ольга Суботіна, ведуча

Народилася і виросла в Кривому Розі. Навчалася в музичній школі, потім у музичному училищі. Викладач музики, вокалу і диригування. До речі, перший радіоефір у неї був у школі, в 4-му класі, в шкільній радіорубці. У 1998 році потрапила на радіо. Місцева радіостанція «Хвиля» оголосила набір радіоведучих. У 2001 році її запросили з Кривого Рогу до Києва, з того часу і донині - працює на радіостанції «Хіт FM».

 

Володимир Остапчук, ведучий

Народився в Умані в 1984 році, за освітою філолог (друга мова англійська), працював викладачем англійської мови в університеті. Потім приїхав до Києва в школу дикторів на СТБ, у 2009 році, працював на Першому автомобільному телеканалі, зараз ведучий каналів ТЕТ і «2 +2». На радіо прийшов 2012-го, паралельно зі зйомками. Рік працював на «Просто радіо», півроку працює ведучим ««Happy Ранку» на «Хіт ФМ».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY