«Радіо Ера» перезапуститься на початку березня та матиме робочу назву «Радіо НВ» – Валерій Калниш

«Радіо Ера» перезапуститься на початку березня та матиме робочу назву «Радіо НВ» – Валерій Калниш

12 Січня 2018
22564
12 Січня 2018
12:46

«Радіо Ера» перезапуститься на початку березня та матиме робочу назву «Радіо НВ» – Валерій Калниш

22564
На початку березня замість «Радіо Ера», власником якої з вересня 2017-го є компанія Dragon Capital, має запуститися нова радіостанція з робочою назвою «Радіо НВ». Серед ведучих – Михайло Шаманов, Дмитро Тузов, Іван Яковина та ще близько десяти відомих радіоведучих.
«Радіо Ера» перезапуститься на початку березня та матиме робочу назву «Радіо НВ» – Валерій Калниш
«Радіо Ера» перезапуститься на початку березня та матиме робочу назву «Радіо НВ» – Валерій Калниш

Про це «Детектору медіа» розповів керівник проекту «Радіо Ера» Валерій Калниш.

За його словами, радіостанція має робочу назву «Радіо НВ» (Новое время). Наразі відбувається процес реєстрації торгової марки.

«Ми плануємо перезапуститися на початок березня. Формат залишиться розмовним. Це буде news and talk. І ми спробуємо знайти баланс між новинами і обговоренням новин, між фактами і думками, між ставленням і тим, що відбувається насправді. Ми плануємо раз на 20 хв випускати новини», – розказав він.

За словам пана Калниша, зокрема, ведучим денного шоу радіостанції буде колишній керівник телеканалу ТОНІС Дмитро Тузов, а колишній креативний продюсер проекту «Абзац» на Новому каналі Михайло Шаманов, який з 27 листопада працює ведучим інформаційно-аналітичної програми «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера», вестиме лінійні ефіри радіостанції.

«Постійними ведучими будуть ще більше десяти дуже відомих імен та цікавих людей, – додав він.  Іван Яковина буде вести програму, присвячену подіям у світі. Ну і, природно, в якості постійних гостей, а можливо і ведучих, будуть відомі журналісти з числа журналістів тижневика "Новое время". У їх числі Віталій Сич, Христина Бердинських, Олег Гавриш, Олександр Пасховер і багато інших».

У той же час, екс-програмний директор «Радио Вести» Ірина Сінченко повідомила на своїй сторінці у Facebook, що через тиждень у соцмережі запрацює офіційна сторінка нової радіостанції. Вона також повідомила, що «навесні нове всеукраїнське інформаційне радіо розпочне ефір з нової студії у центрі Києва, на Подолі».

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо, що компанія Dragon Capital, у портфелі якої вже є українські медіаактиви – журнал  і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

Керівником проекту «Радіо Ера FM» став Валерій Калниш, який раніше працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна». У жовтні він розказав «Детектору медіа» про свої плани щодо переформатування радіостанції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22564
Читайте також
20.02.2018 10:28
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
32 331
03.10.2017 09:39
«Детектор медіа»
5 028
Коментарі
23
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антоніна
2108 дн. тому
Всі роки роботи "Ери" тримала радіоприймач налаштованим на її частоту. Коли стало відомо про закритття каналу, рефлексувала до смішного. Не той це випадок, коли колектив позбувається небажаного керівника. Нового господаря не позбудешся, від нього можна тільки піти. Серед працівників "Ери" набула кількох друзів, сподіваюся, що вони друзями й залишаться; бажаю їм нових обріїв. А зі звичної частоти приймач поки що перелаштовувати не стала: цікаво ж було, що там з'явиться нового. Що ж, формат залишився розмовним, залишилися деякі знайомі голоси ведучих і додзвонювачів. Продовжую слухати, і до цього часу вуха очікують почути "в ефірі радіо ЕРА-ФМ", ну а чують те, що чують. Життя триває...
Володимир
2182 дн. тому
Ще перед запуском радіостанції я написав негативний коментар. Тепер же можу зазначити про позитивний формат. Інформація цікава, оперативна, теми змінюються навіть на протязі години, присутні різні політичні погляди. На все добре.
Олександр
2186 дн. тому
Шкода 10 разів:радіо Ера було супер і єдине! Раза три послухав НВ-або музика, як і всюди, або ведучий САМ з собою веде монолог про футбол або про політику-сам робить висновки...Ганьба!
Михайло
2188 дн. тому
Раніше слухали ЕРУ з дружиною кожного дня - різні думки, цікаві співрозмовники, а тепер лише лижуть дупу Президеньу. Гидко!
вшктор
2195 дн. тому
дуже шкодую що так сталося *нв* це не наше радіо
Хельга
2201 дн. тому
Серж 22:27 / 16 Березня 2018 Каждое утро в 6-00 слушал МОЛИТВУ, потом Гимн Украины, новости... А теперь это всё забрали! Уже неделю с испорченным настроением. Как дальше жить? Согласна, испортили настроение и утренний настрой. Эту радиостанцию удалила, не слушаю, не интересная музыка, не интересные материалы.
Юрий(Бровары)
2202 дн. тому
Знищити щоб створити нове, так схоже на нас...Коли вже навчимося примножувати...
Віктор
2203 дн. тому
На ЄРі не подобалась тільки ранішня програма від гамно-риго-ваннйюса запроданця Мураєва.А все інше слухав і в ефірі коли транслювали нормальний сигнал на Хмельниччині,а далі,коли ефірна трансляція погіршала(спеціально зменшили рівень сигналу радіохвиль), перейшов на інтернет трансляції.Погано що прибрали радіо яке слухали мільйони людей різної вікової категорії.Парашенка закриває все що неможе пім'яти під себе,і тих хто критикує його гамнянні діяння.
Серж
2203 дн. тому
Каждое утро в 6-00 слушал МОЛИТВУ, потом Гимн Украины, новости... А теперь это всё забрали! Уже неделю с испорченным настроением. Как дальше жить?
Майкл
2205 дн. тому
Уже прослушал пару вечеров ... что-то жалкое и задрипанное. Власть зачищает СМИ.
Олександр
2207 дн. тому
А я радий що керівником цього радіо є Кенлиш . Він з радіо вісті яка є кузнею менеджерів мовниз радіостанцій.Тепер у мене буде дві любив радіо.Всім Доброго здоров'я.
euhenio
2207 дн. тому
редактор *радio вестi* РБК... московские деньги. т.е. человеку все равно от кого получать денежку.
Василь
2208 дн. тому
За один перший день роботи прізвище порошенко згадувалося десятки разів.гидко
Слухачка Радіо ЕРА
2214 дн. тому
Дуже шкода Радіо "ЕРУ" ((( Чому міняють назву??? Не хочу інше радіо!!!
Шоколад
2218 дн. тому
Новый еврейский проект для запудривания мозгов украинцев.После закрытия радио вести, еврей КАЛныш придумал как опять возвратиться на радио со своими комментариями
ukzlfx
2220 дн. тому
Влада підминає все під себе.Дуже шкода заериття
Тарас
2224 дн. тому
Всі працівники колишньої Єри вже прокоментували?) Чекаємо на акісний контент
Игорь Винница
2229 дн. тому
Как то очень вовремя, за год до президентских выборов произошла смена собственника. Очень логично все это ложится в канву зачистки информационного поля под сами знаете кого. Что не удается сделать силой - делается деньгами. Я мог не разделять политических взглядов Деркача, прошлого собственника, но я уважал его НЕ вмешательство в редакционную политику Радио Эра. Пусть не без мелких вкраплений вроде рекламы Ляшка или уколов в адрес Мишеля Терещенка. С уходом из ФМ-эфира Эры у меня ощущение потери близкого человека. С 2003 года, работая в Севастополе, я среди засилья рускага мира как глоток свежего родного воздуха нашел Радио Эру. С тех пор каждый день БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ (в т.ч. через интернет) слушал любимое радио. Очень сомневаюсь, что сейчас родится что либо подобное. Сейчас только такое гуано, как Кривые каналы родятся(((. От осинки не родятся апельсинки...
василь
2232 дн. тому
Що ж, будемо бачити як працює нова радіостанція. А радіо ера та її ведучих жаль.... Все купляється за гроші ...
Володимир
2232 дн. тому
Будемо Владімірський централ слухать йо-пе-ре-се-те
Дмитро
2264 дн. тому
Добре, що є квоти на державну мову. Інакше Калниш і "Дрегон Капітал" перетворили би радіо на рашкомовний розважальник. "Новоє Врємя", блять...
Глядач (Рівне)
2267 дн. тому
Смайл не відтворився, тоді так: ???? -- :"(
Глядач (Рівне)
2267 дн. тому
Все, рішення про остаточне вбивство гучного радіобренду з багаторічним досвідом-ім'ям серед слухачів, на превеликий жаль, прийняте, буде навіть не Радіо Новий час, а Новає врємя (тьху), тиха московитізація України триває. RIP, колись улюблена Ера-ФМ????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду