Михайло Шаманов вестиме програму «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера»

Михайло Шаманов вестиме програму «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера»

22 Листопада 2017
4272
22 Листопада 2017
12:24

Михайло Шаманов вестиме програму «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера»

4272
Колишній креативний продюсер проекту «Абзац» на Новому каналі Михайло Шаманов із 27 листопада стане новим ведучим інформаційно-аналітичної програми «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера»
Михайло Шаманов вестиме програму «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера»
Михайло Шаманов вестиме програму «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера»

«Плани у нас наполеонівські, - пожартував у коментарі «Детектору медіа» Михайло Шаманов. – Ми дуже поважаємо працю професіоналів, які займалися програмою, але маємо намір зробити «Аргумент Вечір» насиченішим, динамічнішим, омолодити нашу слухацьку аудиторію».  

У прямому ефірі програми буде більше цікавих гостей, більше включень, обіцяє пан Шаманов. За його словами, за існуючих технічних можливостей реалізувати такі плани непросто, але керівництво це розуміє і обіцяє сприяння.

«Я повертаюсь з телебачення на радіо і радий цьому, - сказав Михайло Шаманов. – Відчуття прямого радіоефіру – річ неймовірна».  

Нагадаємо, інформаційно-аналітична програма «Аргумент Вечір» в прямому ефірі «Радіо Ера» від понеділка до п‘ятниці з 17-ї до 20-ї години.

Гаслом програми було: «А - Аналітика Р - Роздуми Г - Ґрунтовність У - Універсальність М- Масштабність Е – Енергійність Н - Неупередженість Т- Точність. Кожен знайде свій аргумент!»

Як повідомляв «Детектор медіа», у вересні через закриття проекту «Абзац» його креативний продюсер Михайло Шаманов залишив Новий канал, на якому пропрацював понад 12 років.

26 вересня стало відомо, що компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК «Радіо-Ера». Радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом Новое Время і однойменним інформаційним інтернет-порталом, йшлося в повідомленні.

Проект «Радіо Ера FM» очолив Валерій Калниш, який раніше був головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4272
Читайте також
10.10.2017 18:31
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 520
03.10.2017 09:39
«Детектор медіа»
5 050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду