Андрій Макаревич знявся в ролику каналів StarLightMedia до дня перемоги над нацизмом (ДОПОВНЕНО)

Андрій Макаревич знявся в ролику каналів StarLightMedia до дня перемоги над нацизмом (ДОПОВНЕНО)

5 Травня 2015
3106
5 Травня 2015
09:33

Андрій Макаревич знявся в ролику каналів StarLightMedia до дня перемоги над нацизмом (ДОПОВНЕНО)

3106
Андрій Макаревич знявся в ролику каналів StarLightMedia до дня перемоги над нацизмом (ДОПОВНЕНО)
Андрій Макаревич знявся в ролику каналів StarLightMedia до дня перемоги над нацизмом (ДОПОВНЕНО)

Канали СТБ,  Новий канал, ICTV, M1 групи StarLightMedia запустили в ефірі ролик власного виробництва «Щоб пам'ятали» до дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ролику знявся російський музикант Андрій Макаревич, повідомляє «Укрінформ».

 

«70 років тому була здобута перемога над фашистською Німеччиною. І це свята дата, тому що людство за цю перемогу заплатило дуже високу ціну, а народи Радянського Союзу - напевне, найбільш високу ціну», - йдеться в його зверненні.

 

«Якої миті Гітлер вирішив, що йому все зійде з рук? У 1938 році, коли він напав на Чехословаччину, а світ цього немов і не помітив? Або в 1939-му, коли Радянський Союз підписав з Німеччиною пакт про ненапад - і вони вдвох роздерибанили Польщу? Якісь країни думали, що їх це не торкнеться. Хтось спостерігав з-за океану. В результаті всього цього світ втратив у цій війні 54 мільйони чоловік», - сказав Андрій Маракаревич.

 

За його словами цю цифру людських втрат у Другій світовій війні неможливо собі уявити. «Ми не маємо права забувати про це. Щоб пам'ятали», - говорить російський музикант.

 

 

«Укрінформ» нагадує, що російський поет, співак, композитор, телеведучий і багаторічний лідер рок-групи «Машина времени» Андрій Макаревич відомий своєю переконаною демократичної і антитоталітарної позицією. Він неодноразово виступав на підтримку України і проти агресивної політики Кремля.

 

Група StarLightMedia  також повідомила, що до роковин закінченння Другої світової війни у Європі на телеканалах групи вийдуть інші ролики за участі польського письменника Януша Леона Вишневського і українскього співака Святослава Вакарчука.

 

Нагадаємо, цього року Держкомтелерадіо закликав ЗМІ підтримати нову традицію відзначення 8-го та 9 травня в дусі пам'яті та примирення.

 

З 24 квітня до 11 травня в ефірі телеканалів СТБ, ICTV, М1 та Нового каналу транслюється соціальний ролик «Ветерани», присвячений Дню пам'яті і перемоги у Другій світовій війні власного виробництва медіахолдингу StarLightMedia.

 

За ініціативи уряду український кінорежисер Олесь Санін («Поводир») у взаємодії з  Інститутом національної пам'яті зняв серію з 12 відеороликів, які демонструють роль України у перемозі над нацизмом у Європі під час Другої світової війни. 

 

До 70-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні промо-команда телеканалу «Інтер» підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі».

 

Телекомпанія «Ера» до дня пам'яті та примирення та дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні почала показувати серію соціальних роликів власного виробництва «Останній день війни».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3106
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду