До 8-9 травня «Інтер» зняв ролик за мотивами фільму «В бій ідуть одні старі»

До 8-9 травня «Інтер» зняв ролик за мотивами фільму «В бій ідуть одні старі»

10 Квітня 2015
4346
10 Квітня 2015
17:38

До 8-9 травня «Інтер» зняв ролик за мотивами фільму «В бій ідуть одні старі»

4346
До 8-9 травня «Інтер» зняв ролик за мотивами фільму «В бій ідуть одні старі»
До 8-9 травня «Інтер» зняв ролик за мотивами фільму «В бій ідуть одні старі»

До 70-річчя Дня Перемоги промо-команда телеканалу «Інтер» підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ролик телеканалу стане продовженням стрічки про війну. Вона закінчується діалогом біля могили загиблих друзів, у якому герой Олексія Смирнова каже: «Коли скінчиться війна, повернемося ми сюди. Пройдемо по цих місцях ... хто залишиться в живих». «І покличемо кращий симфонічний оркестр», - додає герой Леоніда Бикова.

 

«Ми побачили в цьому фіналі якусь обіцянку, і вирішили його здійснити. Фільм "В бій ідуть одні старі" для нас, можна сказати, зараз - головний фільм», - коментує промо-директор телеканалу «Інтер» Олексій Пасічник.

 

Глядачі побачать продовження фінальної сцени з фільму, в якій у реальному часі починає відбуватися те, про що говорять знайомі глядачу герої: по полю до старої солдатської могили рухаються люди у фраках з музичними інструментами в руках і виконують найвідомішу мелодію з фільму - «Смуглянку».

 

 

Для зйомок канал запросив Національний президентський оркестр України під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв України, диригента Сергія Золотарьова.

 

Зйомки відеоролика проходили під Києвом і тривали добу.

 

 

Глядачі каналу побачать ролик в ефірі найближчим часом. У святкові дні «Інтер» покаже й саму стрічку Леоніда Бикова «В бій ідуть одні старі».

 

Олесій Пасічник також повідомив, що до Дня Перемоги канал готує концерт, де лунатимуть пісні та цитати з кінокартини Леоніда Бикова, а також ініціював соціальні активності.

 

«Ми відновлюємо зруйновані пам'ятники Великої Вітчизняної війни в різних областях України в рамках проекту «Ніхто не забутий». Ми збираємо фотографії та фронтові історії наших дідів, які воювали у Великій Вітчизняній. Це акція «Наш полк», і на сайті polk.inter.ua сьогодні вже близько п'яти тисяч фотографій. Пам'ять про Велику Вітчизняну війну не повинна піддаватися забуттю! Тому всі акції «Інтера» зараз націлені на те, щоб люди стрепенулися, щоб вони пам'ятали про ту страшну війну і не забували про тих, хто віддав життя і здоров'я за нашу землю», - каже промо-директор.

 

Нагадаємо, 11 квітня, у Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів, Перший канал запускає в ефір соціальний телепроект «Ми любимо життя!». Проект складається з 10 відеороликів, кожен з яких присвячений одній людині - жертві війни. Герої проекту представляють різні регіони України, серед них є в'язні концтаборів, гетто, примусові працівники, діти, які були учасниками партизанських загонів.

 

«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою каналу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4346
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду