detector.media
05.05.2015 09:33
Андрій Макаревич знявся в ролику каналів StarLightMedia до дня перемоги над нацизмом (ДОПОВНЕНО)
Андрій Макаревич знявся в ролику каналів StarLightMedia до дня перемоги над нацизмом (ДОПОВНЕНО)

Канали СТБ,  Новий канал, ICTV, M1 групи StarLightMedia запустили в ефірі ролик власного виробництва «Щоб пам'ятали» до дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ролику знявся російський музикант Андрій Макаревич, повідомляє «Укрінформ».

 

«70 років тому була здобута перемога над фашистською Німеччиною. І це свята дата, тому що людство за цю перемогу заплатило дуже високу ціну, а народи Радянського Союзу - напевне, найбільш високу ціну», - йдеться в його зверненні.

 

«Якої миті Гітлер вирішив, що йому все зійде з рук? У 1938 році, коли він напав на Чехословаччину, а світ цього немов і не помітив? Або в 1939-му, коли Радянський Союз підписав з Німеччиною пакт про ненапад - і вони вдвох роздерибанили Польщу? Якісь країни думали, що їх це не торкнеться. Хтось спостерігав з-за океану. В результаті всього цього світ втратив у цій війні 54 мільйони чоловік», - сказав Андрій Маракаревич.

 

За його словами цю цифру людських втрат у Другій світовій війні неможливо собі уявити. «Ми не маємо права забувати про це. Щоб пам'ятали», - говорить російський музикант.

 

 

«Укрінформ» нагадує, що російський поет, співак, композитор, телеведучий і багаторічний лідер рок-групи «Машина времени» Андрій Макаревич відомий своєю переконаною демократичної і антитоталітарної позицією. Він неодноразово виступав на підтримку України і проти агресивної політики Кремля.

 

Група StarLightMedia  також повідомила, що до роковин закінченння Другої світової війни у Європі на телеканалах групи вийдуть інші ролики за участі польського письменника Януша Леона Вишневського і українскього співака Святослава Вакарчука.

 

Нагадаємо, цього року Держкомтелерадіо закликав ЗМІ підтримати нову традицію відзначення 8-го та 9 травня в дусі пам'яті та примирення.

 

З 24 квітня до 11 травня в ефірі телеканалів СТБ, ICTV, М1 та Нового каналу транслюється соціальний ролик «Ветерани», присвячений Дню пам'яті і перемоги у Другій світовій війні власного виробництва медіахолдингу StarLightMedia.

 

За ініціативи уряду український кінорежисер Олесь Санін («Поводир») у взаємодії з  Інститутом національної пам'яті зняв серію з 12 відеороликів, які демонструють роль України у перемозі над нацизмом у Європі під час Другої світової війни. 

 

До 70-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні промо-команда телеканалу «Інтер» підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі».

 

Телекомпанія «Ера» до дня пам'яті та примирення та дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні почала показувати серію соціальних роликів власного виробництва «Останній день війни».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY