Замість Олени Бондаренко наглядову раду UMH Group очолив Ілля Саввін

Замість Олени Бондаренко наглядову раду UMH Group очолив Ілля Саввін

28 Квітня 2015
2497
28 Квітня 2015
15:00

Замість Олени Бондаренко наглядову раду UMH Group очолив Ілля Саввін

2497
Замість Олени Бондаренко наглядову раду UMH Group очолив Ілля Саввін
Замість Олени Бондаренко наглядову раду UMH Group очолив Ілля Саввін

27 квітня в UMH Group («Український медіа холдинг», УМХ), що належіить олігарху Сергію Курченку, який наразі переховується у Росії, відбулася зміна керівництва: наглядову раду УМХ очолив Ілля Саввін. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

Своє головне завдання пан Саввін вбачає в реформуванні структури управління холдингу, забезпеченні стабільної роботи радіогрупи, UMH Digital та Видавничого дому «УМХ» як єдиної системи. Продуктивна робота з безліччю аудиторій УМХ залишатиметься найважливішим аспектом роботи медіахолдингу.

 

«Для всіх українських медіа 2014-2015 роки стали серйозним випробуванням. Тому наші головні пріоритети - антикризовий менеджмент, збереження частки ринку і рівня прибутковості. УМХ є абсолютним лідерів серед вітчизняних медіа-холдингів, і я впевнений, що ці позиції ми зможемо не тільки зберегти, а й зміцнити», - зазначає новий керівник.

 

У прес-службі повідомили, що Ілля Саввін починав кар'єру в ІА «Інтерфакс-Україна», обіймав керівні посади в сфері PR, реклами та комунікацій у великих державних і приватних компаніях і холдингах (НАК «Нафтогаз України», Держкомзем, «ВЕТЕК-медіа»).

 

Нагадаємо, з 30 березня екс-голова наглядової ради УМХ Олена Бондаренко знаходиться у відпустці і передає справи, повідомляє медіатаблоїд «Дуся».

 

У березні УМХ повідомив, що Олена Бондаренко залишає за собою тільки представницькі та наглядові функції, питання зовнішніх комунікацій UMH Group. Пані Бодаренко була призначена головою наглядової ради УМХ 26 вересня 2014 року. Вона згідно з вимогами законодавства склала повноваження депутата Верховної Ради України.

 

У жовтні минулого року колишній віце-президент «Українського медіахолдингу» (УМХ), а нині заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Григорій Шверк не прогнозував фінансових успіхів УМХ в умовах кризи і з новим керівництвом. Про це пан Шверк сказав, коментуючи призначення Олени Бондаренко головою наглядової ради УМХ і Германа Кудинова генеральним директором видавничого дому УМХ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду