УМХ змінив топ-менеджмент

УМХ змінив топ-менеджмент

17 Березня 2015
3964
17 Березня 2015
12:40

УМХ змінив топ-менеджмент

3964
УМХ змінив топ-менеджмент
УМХ змінив топ-менеджмент

«Український медіа холдинг» (UMH Group; УМХ), що належить оголошеному в розшук олігарху Сергію Курченку, оголосив про нові кадрові призначення в керівній компанії. Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Із 17 березня за кадрову політику, взаємодію з редакціями і частину адміністративних питань несе відповідальність заступник генерального директора UMH Group Ілля Саввін, який раніше обіймав керівну посаду в компанії «ВЕТЕК-Медіа», що управляла UMH Group. Також він був членом наглядової ради UMH Group.

 

Водночас посаду фінансового директора UMH Group обійняла Людмили Голубова, яка є фахівцем у галузі корпоративних фінансів, має досвід роботи фінансовим директором керівних компаній, що займаються торгівлею і виробництвом. Саме вона тепер відповідатиме за фінансову політику холдингу, виплату заробітних плат, а також за стан дебіторської та кредиторської заборгованості компанії.

 

Нагадаємо, що на початку лютого через невиплату зарплат з холдингу звільнилася фінансовий директор UMH Publishing Надія Боєва.

 

Як повідомляє прес-служба, голова наглядової ради УМХ Олена Бондаренко залишає за собою представницькі та наглядові функції, питання зовнішніх комунікацій UMH Group, «продовжуючи відстоювати принципи свободи слова, друку і формування вільного і цивілізованого ринку ЗМІ».

 

Нагадаємо, що Олена Бодаренко була призначена головою наглядової ради УМХ 26 вересня 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3964
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду