УР-1 проведе радіоміст Київ-Тбілісі щодо реформ у час війни

УР-1 проведе радіоміст Київ-Тбілісі щодо реформ у час війни

12 Березня 2015
3238
12 Березня 2015
18:20

УР-1 проведе радіоміст Київ-Тбілісі щодо реформ у час війни

3238
УР-1 проведе радіоміст Київ-Тбілісі щодо реформ у час війни
УР-1 проведе радіоміст Київ-Тбілісі щодо реформ у час війни

13 березня о 17.10 на хвилі УР-1 пройде радіоміст Київ-Тбілісі «Реформи на тлі війни». Про це повідомляє прес-служба Національної радіокомпанії України (НРКУ).

 

Місто Тбілісі для проведення радіомосту з Києвом щодо реформ обрано невипадково: Грузія найчастіше згадується як приклад цілеспрямованих та ефективних реформ на пострадянському просторі.

 

«В Україні, втім, ще й досі сперечаються про найвдаліші моделі реформування, переконуючи в непродуктивності «калькування». Хоча важко заперечувати- стартові умови в Грузії та Україні мають спільні риси: війна, гостра потреба в перетвореннях і неабиякий запит суспільства», - анонсує НРКУ.

 

Під час радіомосту обговорюватимуться питання: Чи підійде Україні досвід Грузії без поправок на місцеві особливості? Наскільки грузинське суспільство було готовим до реформ і чи готові українці зараз відмовитися від багато чого, щоб надалі отримати більше?

 

Гостями УР-1 будуть: у Тбілісі - Леван Цуцкірідзе, експерт  з міжнародних відносин, у Києві - Павло Жовніренко, голова правління Центру стратегічних досліджень; Олександр Солонтай, керівник програми практичної політики Інститут політичної освіти.

 

Нагадаємо,  27 лютого в ефірі першого каналу «Українського радіо» відбулася трансляція радіомосту Київ-Кишинів «Війна та миротворці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду