detector.media
12.03.2015 18:20
УР-1 проведе радіоміст Київ-Тбілісі щодо реформ у час війни
УР-1 проведе радіоміст Київ-Тбілісі щодо реформ у час війни

13 березня о 17.10 на хвилі УР-1 пройде радіоміст Київ-Тбілісі «Реформи на тлі війни». Про це повідомляє прес-служба Національної радіокомпанії України (НРКУ).

 

Місто Тбілісі для проведення радіомосту з Києвом щодо реформ обрано невипадково: Грузія найчастіше згадується як приклад цілеспрямованих та ефективних реформ на пострадянському просторі.

 

«В Україні, втім, ще й досі сперечаються про найвдаліші моделі реформування, переконуючи в непродуктивності «калькування». Хоча важко заперечувати- стартові умови в Грузії та Україні мають спільні риси: війна, гостра потреба в перетвореннях і неабиякий запит суспільства», - анонсує НРКУ.

 

Під час радіомосту обговорюватимуться питання: Чи підійде Україні досвід Грузії без поправок на місцеві особливості? Наскільки грузинське суспільство було готовим до реформ і чи готові українці зараз відмовитися від багато чого, щоб надалі отримати більше?

 

Гостями УР-1 будуть: у Тбілісі - Леван Цуцкірідзе, експерт  з міжнародних відносин, у Києві - Павло Жовніренко, голова правління Центру стратегічних досліджень; Олександр Солонтай, керівник програми практичної політики Інститут політичної освіти.

 

Нагадаємо,  27 лютого в ефірі першого каналу «Українського радіо» відбулася трансляція радіомосту Київ-Кишинів «Війна та миротворці».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY