«Українське радіо» проведе радіоміст Київ-Кишинів «Війна та миротворці»

«Українське радіо» проведе радіоміст Київ-Кишинів «Війна та миротворці»

27 Лютого 2015
2280
27 Лютого 2015
14:02

«Українське радіо» проведе радіоміст Київ-Кишинів «Війна та миротворці»

2280
«Українське радіо» проведе радіоміст Київ-Кишинів «Війна та миротворці»
«Українське радіо» проведе радіоміст Київ-Кишинів «Війна та миротворці»

У п'ятницю, 27 лютого о 17.10 в ефірі першого каналу «Українського радіо» відбудеться трансляція радіомосту Київ-Кишинів «Війна та миротворці». Про це повідомляє прес-служба Національної радіокомпанії України.

 

Ведучими радіомосту стануть Євгенія Калайда (Київ) та Васіле Міжа (Кишинів). У дискусії візьмуть участь: Володимир Нагірний - експерт Бюро аналітики Тектум, кандидат політичних наук; Віталій Кулик - директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства (Київ); Павел Постика - директор програми моніторингу демократичних процесів Асоціації Promo-LEX та Віталій Гамурарь - декан факультету права Міжнародного Вільного Університету, доктор права (Кишинів).

 

За словами організаторів те, що Україна переживає останній рік, Молдова пройшла понад два десятиліття тому. Для цієї країни загострення в Придністров'ї переросло у війну, втрати, анексію території, а згодом - введення миротворчого контингенту і замороження конфлікту на довгі роки. Варіантів його розв'язання не видно і досі. Аналогія з війною на сході України видається ще більш доречною після того, як РНБО за ініціативою Президента України Петра Порошенка, почало розглядати можливість введення «блакитних касок» на Донбас.

 

Дискусія буде побудована навколо актуальних питань: Які шляхи розв'язання конфліктів у Придністров'ї та на Донбасі? Чи зарадять Україні миротворці і в якому форматі може бути ця місія? Яких помилок, що колись припустилися в Молдові, варто уникнути в Україні? тощо.

 

Нагадаємо, 30 січня цього року в ефірі «Українського радіо-1» відбувся радіоміст Київ-Варна на тему «Радіосвіт: погляд у майбутнє», а 23 січня відбувся радіоміст Київ-Рига на тему «Латвійське прискорення».

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2280
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду