Українські режисери на «Молодості» позмагаються за грант Віктора Януковича та «Української кіноасоціації»

19 Жовтня 2012
5417
19 Жовтня 2012
16:25

Українські режисери на «Молодості» позмагаються за грант Віктора Януковича та «Української кіноасоціації»

5417
Українські режисери на «Молодості» позмагаються за грант Віктора Януковича та «Української кіноасоціації»

Народний депутат Віктор Янукович спільно з «Українською кіноасоціацією» в рамках кінофестивалю «Молодість» заснували спеціальний грант у розмірі 20 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Віктора Януковича.

 

Грант отримає один з українських режисерів, робота якого представлена в національному конкурсі фестивалю.

 

Переможця визначать представники національного кіноринку, які є членами «Української кіноасоціації». Спеціальний грант буде вручений на офіційній церемонії підведення підсумків національного конкурсу кінофестивалю «Молодість».

 

На думку народного депутата Віктора Януковича, як правило, короткометражні фільми - це дебюти режисерів, тому підтримка таких проектів має велике значення.

 

«Фактично, ми робимо ставку на успішний стартап, який повинен "вистрілити" в майбутньому. У конкурсній програмі заявлено достатньо багато цікавих робіт. Ми виберемо одного найбільш перспективного режисера», - говорить Денис Ржавський, голова «Української кіноасоціації».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду