Янукович підписав закон про додаткові 100 млн грн на сет-топ-бокси

17 Квітня 2012
10706
17 Квітня 2012
12:43

Янукович підписав закон про додаткові 100 млн грн на сет-топ-бокси

10706
Та про 3,1 млн на Світовий конгрес газетярів і 154,6 млн на державне замовлення
Янукович підписав закон про додаткові 100 млн грн на сет-топ-бокси

16 квітня президент України Віктор Янукович підписав закон «Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік"». Про це повідомила прес-служба глави держави.

 

Відповідний законопроект № 10317 Верховна Рада ухвалила в цілому пізно увечері 12 квітня (за - 271).

 

Нагадаємо, відповідно до законопроекту будуть у тому числі збільшені видатки з державного бюджету на бюджетні програми, головним розпорядником коштів яких є Державний комітет телебачення і радіомовлення, на загальну суму 257 млн 673,6 тис. грн.

 

Зокрема, на 154,6 млн збільшаться видатки за програмою «Виробництво та трансляція телерадіопрограм для державних потреб, збирання, обробка та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, створення та функціонування україномовної версії міжнародного каналу EuroNews». Із цих коштів на забезпечення сталої трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб піде 103,6 млн грн та на впорядкування умов оплати праці працівникам державних телерадіокомпаній - 51 млн. грн.

 

Також збільшаться видатки на забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення (сет-топ-боксами) - на 100 млн грн.

 

На підготовку і проведення у вересні 2012 року Світового конгресу газетярів і Світового форуму редакторів за бюджетною програмою «Інформаційне та організаційне забезпечення участі України у міжнародних форумах, конференціях, виставках, виконання заходів з питань європейської інтеграції в інформаційній сфері» враховано додатково 3,1 млн грн.

 

Усі ці кошти мають бути додатково виділені із загального фонду державного бюджету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10706
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду