Леонід Бершидський працює над онлайн-версією Forbes і набирає штат

6 Квітня 2012
7566
6 Квітня 2012
19:57

Леонід Бершидський працює над онлайн-версією Forbes і набирає штат

7566
Леонід Бершидський працює над онлайн-версією Forbes і набирає штат

Редактор-консультант групи ділових видань видавничого дому УМХ Леонід Бершидський зараз працює над запуском онлайн-версії журналу Forbes. Про це він повідомив під час своєї лекції в Школі головних редакторів УМХ, що відбулася 4 квітня.

 

«Forbes.ua - це буде сайт, частина загального проекту Forbes, друковану версію якого робить Володимир Федорін досить успішно і дуже традиційно, у нього серйозна школа виготовлення текстів. Сайт, хоча він і частина того ж проекту, буде на це не схожим. Ми намагатимемося грати в усілякі інші речі, наскільки зможемо, і намагатимемося не дотримуватися старих правил, а придумувати нові», - розповів про новий онлайн-проект пан Бершидський.

 

Строки запуску нового інтернет-видання він не назвав, не розкривають їх поки що і в прес-службі УМХ.

 

Разом з тим пан Бершидський оголосив про те, що підбирає команду для сайту Forbes, куди набрані поки лише старші редактори, та запропонував охочим приєднуватися: «Якщо ви вважаєте, що вам є що запропонувати, напишіть мені і запропонуйте. А ми подивимося. Зараз якраз для цього слушний момент. У принципі, усілякі концептуальні штуки там уже придумані, але з команди майже нікого не набрано, тільки старших редакторів».

 

Нагадаємо, що до команди Леоніда Бершидського приєднується Олександр Рубан, який залишає посаду головного редактора видання Delo.ua. У прес-службі УМХ поки не коментують запитання «Детектор медіа», чи очолить він сайт Forbes.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7566
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
офф
4406 дн. тому
манкурти вже стоять в черзі)
Кутєпов
4407 дн. тому
Критик, то ви такий критик. І такий фахівець, якщо ставите такі дитячі питання. По-перше, в фейсбуку пошук видає першим саме Леоніда Бершидського. По-друге, гугл на "Бершидский контакты". Видає і його мейл. bershidsky@umh.ua . Якщо не знайдете - я вам ще й мобільний його продиктую. Прогнозую, він не візьме вас до себе на роботу з такими навичками. Щасти. І вибачте за правду-матку.
Критик
4407 дн. тому
Хочу приєднатися до команди. Куди надсилати ідеі,резюме?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду