В Україні вийшов перший номер ForbesWoman

1 Вересня 2011
13310
1 Вересня 2011
11:21

В Україні вийшов перший номер ForbesWoman

13310
В Україні вийшов перший номер ForbesWoman

1 вересня у продажу вперше з'явився номер журналу Forbes з додатком ForbesWoman, діловим журналом для жінок. Про це повідомляє прес-служба «Українського медіахолдингу».

 

Журнал видрукуваний накладом 30 тис. примірників і містить 80 шпальт.

 

За структурою український ForbesWoman складається з трьох основних частин - «На роботі», «Після роботи» і «Стиль», які висвітлюють теми балансу кар'єри та сім'ї, історії успіху українських бізнес-леді, допомагають діловим жінкам бути в курсі найважливіших тенденцій у світі моди і краси.

 

«ForbesWoman - це не черговий милий глянець з красивими речами і парфумами, не ще один економічний журнал. ForbesWoman - це журнал про те, як сучасним жінкам вдається досягати висот у своїй справі і залишатися гарними і жіночними», - прокоментувала Вікторія Федорина, головний редактор ForbesWoman.

 

На обкладинці першого номера - Наталія Ізосімова, директор фонду «Ефективне управління» Ріната Ахметова. Тема першого номера - шість історій бізнесу, створеного з нуля у сфері сервісної економіки: від школи маркетингу до агентства нерухомості. Також у номері: один день з Наталією Яресько, співзасновником інвестиційної компанії Horizon Capital, стаття про те, як пройти співбесіду на посаду CEO, секрети стилю перших леді.

 

Додаток ForbesWoman з'явився у США у жовтні 2007 року як видання, спрямоване на жіночу аудиторію читачів журналу Forbes.

 

Нагадаємо, що перший український журнал Forbes вийшов у березні цього року. Видавець журналу «Український медіахолдинг».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13310
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду