detector.media
06.04.2012 19:57
Леонід Бершидський працює над онлайн-версією Forbes і набирає штат

Редактор-консультант групи ділових видань видавничого дому УМХ Леонід Бершидський зараз працює над запуском онлайн-версії журналу Forbes. Про це він повідомив під час своєї лекції в Школі головних редакторів УМХ, що відбулася 4 квітня.

 

«Forbes.ua - це буде сайт, частина загального проекту Forbes, друковану версію якого робить Володимир Федорін досить успішно і дуже традиційно, у нього серйозна школа виготовлення текстів. Сайт, хоча він і частина того ж проекту, буде на це не схожим. Ми намагатимемося грати в усілякі інші речі, наскільки зможемо, і намагатимемося не дотримуватися старих правил, а придумувати нові», - розповів про новий онлайн-проект пан Бершидський.

 

Строки запуску нового інтернет-видання він не назвав, не розкривають їх поки що і в прес-службі УМХ.

 

Разом з тим пан Бершидський оголосив про те, що підбирає команду для сайту Forbes, куди набрані поки лише старші редактори, та запропонував охочим приєднуватися: «Якщо ви вважаєте, що вам є що запропонувати, напишіть мені і запропонуйте. А ми подивимося. Зараз якраз для цього слушний момент. У принципі, усілякі концептуальні штуки там уже придумані, але з команди майже нікого не набрано, тільки старших редакторів».

 

Нагадаємо, що до команди Леоніда Бершидського приєднується Олександр Рубан, який залишає посаду головного редактора видання Delo.ua. У прес-службі УМХ поки не коментують запитання «Детектор медіа», чи очолить він сайт Forbes.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY