УМХ відкриває школу для головредів. Тренери – Сич, Бершидський, Федорін та інші

15 Березня 2012
7275
15 Березня 2012
15:18

УМХ відкриває школу для головредів. Тренери – Сич, Бершидський, Федорін та інші

7275
УМХ відкриває школу для головредів. Тренери – Сич, Бершидський, Федорін та інші

Український медіахолдинг запускає освітній проект - «Школа головних редакторів УМХ». Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Програма складається з шести інтерактивних лекцій шістьох редакторів. Навчання розпочнеться 22 березня і проходитиме раз на тиждень протягом півтора місяців.

 

Викладачі і теми:

- Віталій Сич, головний редактор журналу «Корреспондент»: «Журналістська етика, аспекти спілкування з владою, рекламодавцями та іншими зацікавленими особами»;

- Олександр Крамаренко, головний редактор журналу «Деньги»: «Робота з джерелами економічної інформації: як знаходити, як користуватися, як перевіряти»;

- Леонід Бершидський, редактор-консультант групи ділових видань ВД УМХ: «Структура матеріалу в журналі і онлайн-ЗМІ: вибудовування тексту, візуального ряду і підверстки»;

- Володимир Федорін, головний редактор журналу «Forbes»: «Як брати і редагувати інтерв'ю»;

- Тамара Бабакова, головний редактор журналу й інтернет-видання «Фокус»: «Конвергенція. 10 речей з принту, які потрібно робити в онлайні і 10 речей з онлайну, які потрібно робити в принті»;

- Юлія Мак-Гаффі, головний редактор Korrespondent.net: «Основні принципи роботи великого новинного порталу в сучасних умовах».

 

Навчання в програмі безкоштовне, але обов'язковою умовою відбору є наявність досвіду роботи в ЗМІ не менше року. Кількість учасників програми обмежена 100 місцями.

 

Для реєстрації на програму, необхідно заповнити форму.

 

Як уточнили ТК у прес-службі, оскільки проект некомерційний, то УМХ не зможе посприяти у витратах на проживання та проїзд для регіональних редакторів. Однак зазначає: «Ми будемо раді, якщо до нас на програму приїдуть журналісти з регіонів».

 

На запитання про мету запуску подібного проекту в прес-службі відповіли: «поділитися знаннями досвідчених редакторів з усіма, хто хоче рости і розвиватися в професії. Можна сказати, що це приклад проекту зі сфери корпоративної соціальної відповідальності».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7275
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду