Платформа «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету

18 Серпня 2010
9964
18 Серпня 2010
15:41

Платформа «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету

9964
Платформа «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету

16 серпня супутникова платформа «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету. В офіційному повідомленні на сайті оператор приносить вибачення та обіцяє сповістити про терміни відновлення мовлення додатково.

 

«У зв'язку з призупиненням мовлення нарахування абонентської плати за серпень здійснюватися не буде», - наголошується в повідомленні.

 

Раніше, 6 серпня, «Поверхность+» припинила мовлення каналів свого пакету з транспондера 12207 R супутника Eutelsat W4 (36° сх. д.). Як пояснювалося в офіційному повідомленні, це сталося з технічних причин, унаслідок чого оператор вніс зміни до свого пакету, замінивши в ньому канали ICTV, ProPoker, «24», «Меню ТВ», «Кіно» і М2 на канали «Спорт 2», MGM, RTVi, Travel Channel, Eurosport і National Geographic Channel. Після цього платформа мовила з трьох транспондерів супутника Eutelsat W4 (36° сх. д.) - 11727 L, 12111 L і 12360 R.

 

ТК зв'язалася з виконавчим директором групи компаній «Поверхность» Вадимом Грузиним, щоб прояснити ситуацію. «З "Поверхностью" нічого не відбувається, - запевнив він. - У нас технічні негаразди на супутнику (Eutelsat W4. - ТК), і ми займаємося зараз вирішенням цієї проблеми».

 

На запитання, коли буде вирішена проблема і відновлене мовлення, він відповів: «Сподіваюся, найближчим часом».

 

Зазначимо, що минулого тижня ТК скерувала до інвестора групи компаній «Поверхность» - ISTIL Group - запитання про плани щодо платформи «Поверхность+», а також про її імовірний продаж. ТК сподівається, що відповідь на всі запитання дасть власник ISTIL Group Мохаммад Захур в інтерв'ю нашому виданню.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9964
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Alex
5005 дн. тому
А почему ни слова о том что Поверхность месяц назад уволила почти всех своих сотрудников? Ныне транспондеры Поверхности отключены за долги перед Eutelsat, Поверхность на грани полного банкротства. Жалко зрителей, которые всего полгода-год назад отвалили 2500 грн за ресиверы...
Роман
5006 дн. тому
Шановна "Телекритика"!Спитайте у Повєрхності чи ведуть вони переговори стосовно англійского та італійського чемпіонатів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду