Генеральним продюсером Star TV став генпродюсер групи 4TV Василь Вакулко

14 Вересня 2009
27409
14 Вересня 2009
12:52

Генеральним продюсером Star TV став генпродюсер групи 4TV Василь Вакулко

27409
Генеральним продюсером Star TV став генпродюсер групи 4TV Василь Вакулко

Супутниковий музичний телеканал Star TV змінює формат і генерального продюсера. Про це йдеться в офіційному повідомленні каналу.

 

З вересня телеканал Star TV очолив Василь Вакулко. Як пояснила ТК співвласниця Star TV Наталія Лященко, пан Вакулко став керівником ефірної служби - генеральним продюсером каналу. Нагадаємо, що Василь Вакулко певний час був генеральним продюсером групи 4TV Едуарда Прутніка, проте кілька місяців тому залишив ці канали.

 

З появою нового менеджера в ефірі каналу, крім клубної музики, додасться російська, українська і зарубіжна поп-музика. Також створена онлайн-версія Star TV на сайті www.startv.com.ua.

 

Наталія Лященко заперечила чутки про продаж каналу і пов'язала зміни в програмі та в топ-менеджменті з пошуком розширення формату і підвищення рейтингів. За її словами, генеральним директором Star TV залишається Юрій Лященко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27409
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ttt
5344 дн. тому
умеет давать и брать....
Fima
5346 дн. тому
CENSORED а шо ж он так умеет делать, что его берут генпродюсерами каналов?!! Так мало тогго, 4тв внатуре развалил......
Сиг
5346 дн. тому
развалил 4 ТВ-пошел на Стар))
Сергій
5346 дн. тому
он-лайн версия вже давно була ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду