Установчі збори Асоціації нішевих телеканалів призначено на 14 серпня

20 Липня 2009
7840
20 Липня 2009
12:39

Установчі збори Асоціації нішевих телеканалів призначено на 14 серпня

7840
Установчі збори Асоціації нішевих телеканалів призначено на 14 серпня

Прийом заявок охочих вступити до Асоціації нішевих телеканалів триватиме до 1 серпня, а орієнтовно 14 серпня відбудуться установчі збори. Про це «Детектор медіа» повідомили організатори.

 

16 липня на черговій робочій зустрічі зі створення асоціації взяли участь 16 телеканалів, зокрема «МТВ Україна», Перший діловий, Перший автомобільний, 2Т, English Club TV, «Кіко», КРТ, «Куй-ТБ», «Максі ТВ», «Планета», «Світ», «Сіті», ТВі, «Уніан ТБ», «Футбол», «ЧП.інфо», а також представники рекламного ринку.

 

На зустрічі було визначено основні завдання створюваної організації, зокрема такі:

 

- обмін інформацією та PR – створення платформи для обміну досвідом та інформацією компаній – членів асоціації та просування галузі в цілому;

- лобіювання – захист прав та інтересів членів асоціації та представлення у відносинах із державними органами й іншими структурами;

- технічний розвиток – об'єднання зусиль з удосконалення технічного покриття телеканалів – членів асоціації. Здійснення та замовлення досліджень, що допоможуть розвинути мовлення членів асоціації;

- робота з провайдерами програмних послуг (кабельними, супутниковими операторами та ін.);

- вимірювання телеперегляду – покращення якості наявних систем вимірювання нішевого телебачення та (або) вибудова альтернативних систем.

 

«Для нас важливо, щоб Асоціація напрацювала та впровадила певні правила функціонування цього ринку, можливо, виокремила його в окремий сегмент, допомогла донести до рекламодавця переваги реклами на нішевих телеканалах. Тоді ми зможемо якісніше працювати та більше заробляти, - зазначає керівний партнер  сейлз-хаусу MaxximumADV Вікторія Семененко. – Поки що доводиться на пальцях кожному пояснювати, що нішеві телеканали – вони інші, їх не можна порівнювати хз національним телебаченням. Ніхто ж не порівнює частку аудиторії «Фактів», «Наталі» та Playboy. Є поняття суспільно-політичних видань та глянцевої преси. Я впевнена, що за допомогою Асоціації на ринку телебачення з’явиться розуміння загальнонаціонального та нішевого ТБ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7840
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vvs
5394 дн. тому
заявки :Барзашвили Георгий моб.: 38 /093/ 324-53-44 Barzashvili George [g.barzashvili@trkua.tv]
убийца эфира
5395 дн. тому
Игорь Шкиря принимает заявки
гумор тб
5395 дн. тому
Заявки хто приймає?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду