KP Media заперечує намір продати Kyiv Post

8 Липня 2009
4260
8 Липня 2009
13:00

KP Media заперечує намір продати Kyiv Post

4260
KP Media заперечує намір продати Kyiv Post

Видавництво KP Media не має наміру продавати свої друковані проекти. Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор видавництва Жанна Китаєва.

 

Протягом останніх місяців ринком поширюється інформація про те, що KP Media шукає покупця на англомовну газету Kyiv Post і що в стратегічні плани видавництва взагалі не входить випуск друкованих видань. Компанія нібито збирається зосередитися на інтернет-проектах. Проте Жанна Китаєва повідомила, що планів щодо продажу будь-якого з наявних проектів наразі немає. «Ми не знаємо, що буде через рік, але сьогодні таких планів немає», - зазначила вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4260
Теги:
Читайте також
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 616
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хехе
5422 дн. тому
и именно потому, что КП никто не планирует покупать, он перезжает в другой офис на пл.победы.... Врет Жанна
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду