Комітет з питань свободи слова та інформації хоче внести більш ліберальні зміни до закону «Про рекламу»

2 Квітня 2009
21505
2 Квітня 2009
10:56

Комітет з питань свободи слова та інформації хоче внести більш ліберальні зміни до закону «Про рекламу»

21505
Комітет з питань свободи слова та інформації хоче внести більш ліберальні зміни до закону «Про рекламу»

Комітет з питань свободи слова та інформації хоче відкликати на повторне друге читання законопроект  «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо приведення у відповідність до Європейської конвенції про транскордонне телебачення, № 3081. Торік комітет пропонував прийняти цей проект закону у другому читанні і в цілому.

 

Як зазначила під час засідання комітету 1 квітня 2009 року Олена Кондратюк, ратифікація про транскордонне мовлення свідчитиме про те, що міжнародне право буде домінувати над вітчизняним. «Через три місяці в Україні вступить у силу Конвенція про транскордонне мовлення, і її знову почнуть трактувати як кому спаде на думку. Тому я пропоную змінити рішення комітету і повернути на повторне друге читання зміни до цього закону, внести до проекту більш ліберальні правила, які вже сьогодні є в Європі», - сказала Олена Кондратюк.

 

У результаті позитивного голосування  комітет змінив своє рішення і запропонував Верховній Раді повернути законопроект № 3081 на повторне друге читання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21505
Читайте також
18.03.2009 15:18
Артем Вакалюк, Sostav.ua
25 209
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду