Перший канал змінює сітку мовлення

4 Березня 2009
24229
4 Березня 2009
11:13

Перший канал змінює сітку мовлення

24229
Перший канал змінює сітку мовлення
З 10 березня Національна телекомпанія України змінює сітку мовлення Першого каналу. Про це повідомив директор Дирекції програм НТКУ Олександр Зорка в інтерв’ю прес-службі каналу.
 
Зокрема програма Наталії Розинської «Знайдемо вихід» буде перенесена з 14.10 неділі на прайм-тайм середи, а у праймі четверга виходитиме соціальне ток-шоу «Батьки і діти», яке вестиме президент НТКУ Василь Ілащук. Програма «Фольк-music» переноситься з п'ятничного прайму на суботній. «Детектор медіа» вже повідомляла про перенесення ток-шоу «Спокуса владою». Точний час виходу нових програм не повідомляється.
 
У слоті 22.00 – 23.00 у будні канал демонструватиме документальні програми і фільми виробництва Об’єднання документальних і художніх програм НТКУ, а у вечірньому проймі вихідних – фільми виробництва Одеської кіностудії. Увечері п’ятниці, суботи і неділі транслюватимуться футбольні матчі Прем’єр-ліги.
 
Від зміни сітки мовлення керівництво НТКУ сподівається позитивних змін у рейтингових показниках Першого. «Позитивні зрушення ми очікуємо досить швидко. Ми будемо витримувати цю ситуацію до того моменту, доки глядач звикне дивитися у звичний час звичну програму, яка йому подобається. Я сподіваюся, що ті зміни і принципи, на основі яких ми спробували зараз реформувати сітку мовлення НТКУ, покажуть хороший результат уже найближчим часом», - каже Олександр Зорка.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24229
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nekto
5533 дн. тому
А вы, друзья, как не садитесь...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду