detector.media
04.03.2009 11:13
Перший канал змінює сітку мовлення
З 10 березня Національна телекомпанія України змінює сітку мовлення Першого каналу. Про це повідомив директор Дирекції програм НТКУ Олександр Зорка в інтерв’ю прес-службі каналу.
 
Зокрема програма Наталії Розинської «Знайдемо вихід» буде перенесена з 14.10 неділі на прайм-тайм середи, а у праймі четверга виходитиме соціальне ток-шоу «Батьки і діти», яке вестиме президент НТКУ Василь Ілащук. Програма «Фольк-music» переноситься з п'ятничного прайму на суботній. «Детектор медіа» вже повідомляла про перенесення ток-шоу «Спокуса владою». Точний час виходу нових програм не повідомляється.
 
У слоті 22.00 – 23.00 у будні канал демонструватиме документальні програми і фільми виробництва Об’єднання документальних і художніх програм НТКУ, а у вечірньому проймі вихідних – фільми виробництва Одеської кіностудії. Увечері п’ятниці, суботи і неділі транслюватимуться футбольні матчі Прем’єр-ліги.
 
Від зміни сітки мовлення керівництво НТКУ сподівається позитивних змін у рейтингових показниках Першого. «Позитивні зрушення ми очікуємо досить швидко. Ми будемо витримувати цю ситуацію до того моменту, доки глядач звикне дивитися у звичний час звичну програму, яка йому подобається. Я сподіваюся, що ті зміни і принципи, на основі яких ми спробували зараз реформувати сітку мовлення НТКУ, покажуть хороший результат уже найближчим часом», - каже Олександр Зорка.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY