Нацрада додала польські канали до списку адаптованих зарубіжних мовників

18 Лютого 2009
26314
18 Лютого 2009
15:00

Нацрада додала польські канали до списку адаптованих зарубіжних мовників

26314
Нацрада додала польські канали до списку адаптованих зарубіжних мовників
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні  18 лютого розширила перелік іноземних телеканалів, які можуть безперешкодно транслюватися на території України. До списку з 97 мовників додано три польські канали з групи TVP (суспільне мовлення Республіки Польща), а саме TVP Info (колишній третій канал польського телебачення, нині канал новин), TVP Kultura та TVP Historia, а також спортивний канал сімейства Viasat – Viasat Sport East.
 
Таким чином офіційно Перелік каналів, зміст яких відповідає Європейській конвенції про транскордонне мовлення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з частиною 1 ст. 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», включає в себе нині 101 іноземний телеканал (і 6 каналів, які дозволено тимчасово).
 
Нацрада також висловила намір на наступному засіданні включити до переліку ще кілька зарубіжних мовників.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду