Червоненко отменяет госрегистрацию интернет-ресурсов

8 Серпня 2005
760
8 Серпня 2005
13:52

Червоненко отменяет госрегистрацию интернет-ресурсов

760
Червоненко отменяет госрегистрацию интернет-ресурсов
Минтранссвязи проводит процедуру отмены приказа «Об утверждении порядка проведения государственной регистрации электронных информационных ресурсов». Об этом «Главреду» сообщила пресс-служба Минтранссвязи .

Специально созданная Министром транспорта и связи Евгением Червоненко рабочая группа предлагает отменить 27 и внести изменения в 57 регуляторных актов, которые регулируют области транспорта и связи, отмечает пресс-служба ведомства.

Рабочая группа также разработала ряд приказов на выполнение постановления Кабинета Министров«Об установлении полномочных органов исполнительной власти и исполнительных органов местных советов относительно урегулирования цен и тарифов».

Постановлением децентрализуется функция регулирования цен и тарифов на областные, междугородние и пригородные перевозки.

Согласно документу Минтрансзвязи передает полномочия относительно установления этих тарифов Совету Министров Крыма, областным и Киевской городской государственным администрациям. 5 приказов уже направлены на государственную регистрацию в Минюст, еще 7 проектов приказов – на согласование в облгосадминистрации.

Главред

Читайте також:

Навколо Наказу № 153 тривають дискусії

Наказ №153 суперечить законодавству країни

"Репортери без кордонів" критикують розпорядження про реєстрацію в Україні веб-сайтів

Червоненко призупинив дію наказу про реєстрацію Інтернет-ресурсів

Інтернет-спільнота вимагає скасувати наказ про реєстрацію Інтернет-ресурсів

Зареєстровані сайти будуть моніторитися за принципом податкової – Держкомзв’язку

Мінтранс вирішив створити ще один Google - експерт

Наказ Червоненка не вимагає від усіх сайтів реєстрації

Микола Томенко: Державна реєстрація Інтернет-видань може законодавчо закріплюватися тільки після громадського обговорення

Червоненко оголосив війну Інтернету?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
760
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду