Червоненко призупинив дію наказу про реєстрацію Інтернет-ресурсів

26 Травня 2005
629
26 Травня 2005
15:01

Червоненко призупинив дію наказу про реєстрацію Інтернет-ресурсів

629
Червоненко призупинив дію наказу про реєстрацію Інтернет-ресурсів
Міністр транспорту та зв’язку Євген Червоненко призупинив дію наказу №153 Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації електронних інформаційних ресурсів на 10 днів для того, щоб „журналісти змогли дочитати наказ до кінця”.

Текст документу, за словами Червоненка, висів місяць на сайті Мінтрансу, але "журналісти схоже не дочитали до кінця і звинуватили безпідставно". Тому Міністр виступив з ініціативою провести круглий стіл з цього питання „даби дурь каждого била відна.”

Євген Червоненко також додав: „В команді Ющенка ніхто нікого не змушуватиме реєструватися. Просто я хочу щоби кожен громадянин мав доступ до бази даних, на створення яких держава витратила великі кошти".

"Детектор медіа"

Читайте також:

"Репортери без кордонів" критикують розпорядження про реєстрацію в Україні веб-сайтів

Зареєстровані сайти будуть моніторитися за принципом податкової – Держкомзв’язку

Наказ Червоненка не вимагає від усіх сайтів реєстрації

Микола Томенко: Державна реєстрація Інтернет-видань може законодавчо закріплюватися тільки після громадського обговорення

Червоненко оголосив війну Інтернету?

Інтернет-спільнота вимагає скасувати наказ про реєстрацію Інтернет-ресурсів
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
629
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду