Мінтранс вирішив створити ще один Google - експерт

24 Травня 2005
610
24 Травня 2005
19:07

Мінтранс вирішив створити ще один Google - експерт

610
Мінтранс вирішив створити ще один Google - експерт
"Якщо Міністерство транспорту вирішило створити власний Google, хай робить, з таким же успіхом Мінтранс може управляти сходом і заходом Сонця," - таку думку висловив президент компанії „Хостмайстер”, яка адмініструє розташування доменів у зоні UA Борис Мостовий, повідомляє ІМІ.

Пан Мостовий констатував, що дана ініціатива нічого не змінить, оскільки якщо українский сайт не захоче реєструватися в Україні, його влсники зможуть зареєструвати його будь де, а щодо реєстру ресурсів, то на думку Бориса Мостового, із цим краще пораються адміністратори спеціальних пошукових систем.

ІМІ

Читайте також:

"Репортери без кордонів" критикують розпорядження про реєстрацію в Україні веб-сайтів
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
610
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду