Наказ №153 суперечить законодавству країни

31 Травня 2005
646
31 Травня 2005
17:20

Наказ №153 суперечить законодавству країни

646
Наказ №153 суперечить законодавству країни
Як повідомив кореспондент „Детектор медіа”, щойно закінчив свою роботу круглий стіл „Національний реєстр електронних інформаційних ресурсів” – важливий крок до електронного урядування”. На ньому було визнано, що наказ Мінтрансзв’язку №153, який було зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 травня, є недоопрацьованим, оскільки містить чимало двозначностей и неточностей формулювань.

Загалом, як зазначали учасники представницької дискусії, документ суперечить законам України. За результатами роботи круглого столу було заключено меморандум між Департаментом Держзв’язку та Громадською радою з питань інформаційно-комунікаційних технологій. Планується, що до 14 червня Громадська рада внесе пропозиції щодо змін як наказу №153, так і загалом по Концепції формування системи Національних інформаційних ресурсів та Положення про Національний реєстр електронних інформаційних ресурсів.

Лілія Максименко, „Детектор медіа”

Читайте також:

Навколо Наказу № 153 тривають дискусії

"Репортери без кордонів" критикують розпорядження про реєстрацію в Україні веб-сайтів

Червоненко призупинив дію наказу про реєстрацію Інтернет-ресурсів

Інтернет-спільнота вимагає скасувати наказ про реєстрацію Інтернет-ресурсів

Зареєстровані сайти будуть моніторитися за принципом податкової – Держкомзв’язку

Наказ Червоненка не вимагає від усіх сайтів реєстрації

Микола Томенко: Державна реєстрація Інтернет-видань може законодавчо закріплюватися тільки після громадського обговорення

Червоненко оголосив війну Інтернету?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду