"Репортери без кордонів" критикують розпорядження про реєстрацію в Україні веб-сайтів

27 Травня 2005
704
27 Травня 2005
10:34

"Репортери без кордонів" критикують розпорядження про реєстрацію в Україні веб-сайтів

704
"Репортери без кордонів" критикують розпорядження про реєстрацію в Україні веб-сайтів
Правозахисна журналістська організація "Репортери без кордонів" висловила в четвер стурбованість з приводу нового розпорядження міністра транспорту і зв"язку України Євгена Червоненка з приводу державної реєстрації веб-сайтів, повідомляє "Німецька хвиля".

Організація заявила, що обов"язкова реєстрація інтернет-ресурсів притаманна лише країнам, що перешкоджають свободі слова, на зразок Китаю та В"єтнаму. У четвер стало відомо, що Євген Червоненко призупинив на 10 днів дію свого наказу задля широкого громадського обговорення. Посадовець, зі свого боку, заперечує звинувачення в тому, що цей наказ обмежує права і свободи громадян.

DW

Читайте також:

8Наказ №153 – суперечить законодавству країни

Червоненко призупинив дію наказу про реєстрацію Інтернет-ресурсів

Інтернет-спільнота вимагає скасувати наказ про реєстрацію Інтернет-ресурсів

Зареєстровані сайти будуть моніторитися за принципом податкової – Держкомзв’язку

Наказ Червоненка не вимагає від усіх сайтів реєстрації

Микола Томенко: Державна реєстрація Інтернет-видань може законодавчо закріплюватися тільки після громадського обговорення

Червоненко оголосив війну Інтернету?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
704
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду