Бізнесмен Димінський вибув зі складу власників телеканалу ZIK

Бізнесмен Димінський вибув зі складу власників телеканалу ZIK

22 Березня 2018
2294
22 Березня 2018
17:30

Бізнесмен Димінський вибув зі складу власників телеканалу ZIK

2294
Відтепер кінцевими бенефіціарами будуть лише три особи: Димінська Олена Іванівна, Димінська Жанна Петрівна, Димінська Анастасія Петрівна.
Бізнесмен Димінський вибув зі складу власників телеканалу ZIK
Бізнесмен Димінський вибув зі складу власників телеканалу ZIK

Бізнесмен Петро Димінський вибув зі складу власників ТРК «Міст ТБ» та «Нові комунікації», які володіють ліцензіями на мовлення телеканалу ZIK.

Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення за результатами засідання 22 березня.

«Національна рада на засіданні 22 березня задовольнила заяви ТОВ - ТРК «Міст ТБ», м. Львів (логотип «ZIK») та ТОВ «ТРК «Нові комунікації» м. Львів («Z ZIK») - щодо переоформлення ліцензії на мовлення у зв’язку зі зміною відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів), складу пов’язаних осіб, редакційної ради та керівника, а також призначила позапланову перевірку мовлення у цифрі через виявлені ознаки порушення порядку мовлення у дні пам’яті», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що зі складу власників вибув бізнесмен Петро Димінський.

«Відтепер кінцевими бенефіціарами будуть лише три особи: Димінська Олена Іванівна, Димінська Жанна Петрівна, Димінська Анастасія Петрівна. Змінився і склад пов’язаних осіб, а також директор», - поінформували в Нацраді.

Крім того, Національна рада призначила позапланову виїзну перевірку за ліцензією ТОВ «ТРК «Нові комунікації» (мовлення у багатоканальній цифровій мережі МХ-5) через зафіксовані моніторингом ознаки порушення пункту 4 Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті.

«Так, 20 лютого 2018 року –  у День Героїв Небесної Сотні та 1 березня 2018 року – у День вшанування 75-х роковин із часу Корюківської трагедії в ефірі «Z ZIK» зафіксовано відсутність поширення мінімум раз на дві години інформації про день пам’яті в ефірному часі до 07:00. Після проведення перевірки регуляторний орган ухвалить відповідне рішення», - зазначили в Нацраді.

Нагадаємо, що Петро Димінський наразі знаходиться в міжнародному розшуку за підозрою в скоєнні смертельного ДТП 18 серпня 2017 року на Львівщині. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

21 березня телеканал ZIK розповсюдив заяву, що на нього готується атака, за організацією якої стоїть Адміністрація президента. У АП цю заяву назвали маячнею.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2294
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду