Завершився чат з генеральним директором телекомпанії «Ера» Ігорем Лоташевським

Завершився чат з генеральним директором телекомпанії «Ера» Ігорем Лоташевським

20 Березня 2015
11873
20 Березня 2015
13:32

Завершився чат з генеральним директором телекомпанії «Ера» Ігорем Лоташевським

11873
Тема - «Розвиток телекомпанії в умовах створення суспільного мовлення в Україні»
Завершився чат з генеральним директором телекомпанії «Ера» Ігорем Лоташевським
Завершився чат з генеральним директором телекомпанії «Ера» Ігорем Лоташевським

20 березня о 13:30 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція з генеральним директором телерадіокомпанії «Ера» Ігорем Лоташевським на тему: «Розвиток телекомпанії в умовах створення суспільного мовлення в Україні».

 

До обговорення пропонувалися питання: плани телекомпанії «Ера» на 2015 рік; прозорість створення цифрового мовлення в Україні; чи виконує «Ера» квоту виробництва власного телепродукту  та інші.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Лоташевський  Ігор Олександрович народився 1968  року у Києві.

 

Закінчив Київський національний торговельно-економічний університет

 

З липня 1998 року - директор ТОВ ТРК  «Радіо-Ера». З липня 2001 року - генерального директор ТОВ ТРК «Радіо-Ера».

 

З грудня 2004 року - почесний президент «Радіо-Ера», генеральний директор ТОВ ТРК «Ера-Радіо». Від січня 2012 року - генеральний директор телерадіокомпанії «Ера».

 

Загальний стаж роботи - 23 роки. Заслужений журналіст України, нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня  в 2009 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11873
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vizion
3326 дн. тому
Розкажіть, чи має "Ера FM" якесь відношення до однойменного фаворита, так званого, кримського "конкурсу" на радіочастоти? Якщо ні, то чи будете ви звертатися в судові інстанції, в зв'язку з імітацією позивного "Ера FM" сторонньою компанією на території Криму? І взагалі, чи готові ви судитися з російськими компаніями, які окупували ваші частоти у Криму?
Vizion
3326 дн. тому
Коли телеканал Ера відновить цілодобове мовлення, хоча б з супутнику? І чи буде розвинена ідея мовлення у форматі "Vision Radio"?
Vizion
3326 дн. тому
Чи будете Ви вимагати у Нацради видати телеканалу "Ера" цифрову ліцензію на мовлення? Все ж таки, "Ера" - це єдиний ефірний загальнонаціональний канал, який її не отримав.
Єнісєй
3326 дн. тому
Останнім часом головред і ведучий "Ери фм" Віталій Дикий дуже часто, непропорційно інформаційним приводам і слухацькому інтересу, запрошує на свої передачі "Полілог" колишньго голову Держкомфінпослуг Василя Волгу, що відбув відповідний термін за гратами. Якщо не кожного разу, то через раз. Чи це не джинса? Це особиста ініціатива Дикого чи всієї "Ери"? Якщо це санкціонована джинса, то скільки іде Дикому, а скільки - в бюджет "Ери"? Яка взагалі у вас розцінка на приховану рекламу в ефірі? Чи вирізняються у вас тарифи на політичну і комерційну джинсу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду