Лекцію Свободи на V Lviv Media Forum виголосить поет Борис Херсонський

Лекцію Свободи на V Lviv Media Forum виголосить поет Борис Херсонський

10 Травня 2017
1292

Лекцію Свободи на V Lviv Media Forum виголосить поет Борис Херсонський

1292
25 травня, у перший день роботи Lviv Media Forum 2017 відбудеться Лекція Свободи і вручення Премії імені Олександра Кривенка.
Лекцію Свободи на V Lviv Media Forum виголосить поет Борис Херсонський
Лекцію Свободи на V Lviv Media Forum виголосить поет Борис Херсонський

Про це повідомляють організатори форуму.

Традиційно у межах Lviv Media Forum одному з українських журналістів вручать Премію імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці». Засновником Премії є «Капітула Поступу», в яку входять друзі й колеги відомого журналіста, який трагічно загинув 9 квітня 2003 року. З 2014 року Премію спільно вручають «Капітула Поступу» і Школа журналістики Українського католицького університету (УКУ). 

У четвер, 25 травня, на «Арені Львів» назвуть вже чотирнадцятого лауреата чи лауреатку.

Одночасно з врученням премії відбувається публічна Лекція Свободи пам'яті Олександра Кривенка. Цього разу її виголосить Борис Херсонський — український поет, публіцист і перекладач, автор 15 поетичних книг російською мовою. На початку своєї мистецької кар'єри Борис Херсонський друкувався в емігрантській пресі, а з 1990-х років його збірки почали випускати видавництва Росії й України.

Lviv Media Forum 2017 триватиме 25-27 травня у Львові.

Нагадаємо, на Lviv Media Forum 2016 Лекцію Свободи прочитав співак, громадський діяч Святослав Вакарчук.

Минулоріч Премію імені Олександра Кривенка отримала авторка і ведуча програми «Схеми: корупція в деталях» (проект «Радіо Свобода»), розслідувачка Наталка Седлецька.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1292
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jkz
2543 дн. тому
Видела передачу и выступал Херсонский очень интересный человек его можно слушать и слушать. Умный и содержательный редко для старых одесситов ведь у меня впечатление об Одессе как совковом городе у них в голове еще советский союз а Этот умница!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду