На честь свого п’ятиріччя ТВі покаже фільм про свободу слова

15 Березня 2013
5856
15 Березня 2013
14:34

На честь свого п’ятиріччя ТВі покаже фільм про свободу слова

5856
На честь свого п’ятиріччя ТВі покаже фільм про свободу слова

У неділю, 17 березня, на каналі ТВі вийде документальний фільм, присвячений боротьбі за свободу слова в Україні. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка «Свобода і Слово» вийде в ефір о 19.00.

 

«Фільм присвячений п'ятиріччю каналу ТВі. Але основа фільму - історичні події, пов'язані із захистом та боротьби за свободу слова в Україні у 21 столітті. Ми дамо призабуті вже документальні кадри акцій, пов'язаних із зникненням Гонгадзе, появою темників, акціями «Україна без Кучми», Помаранчевою революцією  та розкажемо про новітню боротьбу за свободу нашого телеканалу», - сказав автор фільму Єгор Чечеринда.

 

За словами автора, глядачі згадавши та побачивши таку боротьбу, повинні ще раз відчути, що таке свобода слова, зрозуміти, чому журналісти ведуть боротьбу за свої права, та подумати, чим згортання свободи загрожуватиме владі та суспільству. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5856
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду