Перший покаже документальну стрічку «Одкровення академіка Вернадського»

13 Березня 2013
4573
13 Березня 2013
13:36

Перший покаже документальну стрічку «Одкровення академіка Вернадського»

4573
Перший покаже документальну стрічку «Одкровення академіка Вернадського»

15 березня Першому національному прем'єру документального фільму  «Одкровення академіка Вернадського» до 150-річного ювілею великого вченого Володимира Вернадського, батька глобальної екології, автора теорії ноосфери. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Стрічка вийде в ефір о 09.20.

 

У фільмі йтиметься про життя українського філософа, природознавця, мислителя, засновника геохімії, біохімії, радіології, космізму, одного із засновників Української академії наук. При видатного українця глядачам Першого національного будуть розповідати академіки НАН України Олексій Онищенко, Мирослав Попович, Сергій Волков, а також президент НАН України Борис Патон.

 

Документальну кінострічку «Одкровення академіка Вернадського» підготовлено ТО документальних фільмів та програм Національної телекомпанії України з нагоди 150-річчя від дня народження Володимира Вернадського.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», прем'єр-міністр України Микола Азаров на засіданні Кабміну 13 березня звинуватив українських журналістів у гонитві за скандалами через слабке висвітлення ювілею Володимира Вернадського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду