«Едіпрес Україна» запускає журнал «Единственная» для планшетів на базі Android

7 Березня 2013
6256
7 Березня 2013
15:23

«Едіпрес Україна» запускає журнал «Единственная» для планшетів на базі Android

6256
«Едіпрес Україна» запускає журнал «Единственная» для планшетів на базі Android

З 6 березня Видавничий Дім «Едіпрес Україна» пропонує користувачам планшетів на базі Android скачувати популярний жіночий журнал «Единственная» в Google Play. Про це повідомляє прес-служба ВД.


Android-версія журналу «Единственная» буде повторити контент  друкованого видання. Окрім того, користувачі отримають додаткові функції - відео- та аудіоматеріали, анімацію статей, активні посилання, інформацію в скролл і спливаючих блоках, можливість перегляду фотографій в кількох ракурсах та інші мультимедійні функції.


«У вересні 2012 «Единственная» з'явилася в App Store. Версія журналу для планшета iPad сприйнялася жіночою аудиторією на «ура». Статистика скачування показує стабільне зростання інтересу до видання від номера до номера. Упевнені, що тепер і власники планшетів на базі Android оцінять інтерактивну версію журналу. Скоро ми проінформуємо ринок, у скільки разів збільшиться аудиторія наших читачок», - коментує керівник напрямку Advsory Євгенія Савиченко.


Планується, що наступні випуски журналу для планшетів на базі Android будуть виходити через кілька днів після надходження в продаж друкованої версії. Перший номер можна скачати у віртуальному кіоску безкоштовно.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з вересня минулого року журнал «Единственная» також доступний в AppStore.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду