Коментаторка сумського обласного радіо стала заслуженим журналістом

7 Березня 2013
8910
7 Березня 2013
12:29

Коментаторка сумського обласного радіо стала заслуженим журналістом

8910
Коментаторка сумського обласного радіо стала заслуженим журналістом

Президент України Віктор Янукович з нагоди Міжнародного жіночого дня присвоїв почесне звання заслуженого журналіста України Галині Семеновій - коментаторові обласного радіо Сумської обласної державної телерадіокомпанії.

 

Відповідний указ № 122/2013 про нагородження жінок з нагоди 8 Березня оприлюднено на сайті президента.

 

Нагороди присуджено «за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі професійні здобутки та багаторічну сумлінну працю».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду