Нацрада оголосила попередження п’яти компаніям

6 Березня 2013
6213
6 Березня 2013
15:21

Нацрада оголосила попередження п’яти компаніям

6213
Нацрада оголосила попередження п’яти компаніям

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 березня винесла санкцію «оголошення попередження» п'яти компаніям, повідомили «Телекритиці» в прес-службі Національної ради.

 

Чернігівський провайдер «Основа-ТВ» за результатами позапланової перевірки отримав попередження за трансляцію семи неадаптованих каналів, а бахчисарайський провайдер ТРК «Барс-ТВ» - за трансляцію чотирьох неадаптованих каналів і зміну переліку програм без переоформлення ліцензії. «Барс-ТВ» отримав санкцію за результатами планової перевірки перед продовженням ліцензії.

 

ТРК «Аккерман» з міста Білгорода-Дністровського Одеської області за результатами планової перевірки (рік діяльності) отримала попередження за відсутність радіомовлення в трьох населених пунктах.

 

Редакція Баришівського районного радіомовлення перед продовженням ліцензії отримала санкцію за відсутність оригіналу ліцензії, редакційного статуту тощо.

 

ПП «Арт-Відео» (телеканал Max-TV, що мовить у Житомирі й Хмельницькому) перед продовженням ліцензії дістало попередження за порушення частини 5 статті 6 закону «Про телебачення і радіомовлення» (дані про кожну індивідуальну програму чи передачу мають містити ім'я автора чи авторів, назву й адресу виробника програми) та порушення закону «Про рекламу» (трансляція рекламного ролика без відбивки).

 

«Кілька місцевих компаній отримали попередження, їхні питання розглядалися вдруге за відсутності їхніх представників. Деякі компанії, чиї представники прибули на засідання і довели, що були помилки, які вже виправлено, санкцій не отримали - щодо них ухвалено рішення взяти до відома наявність порушень», - повідомив на брифінгу голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Зокрема, Нацрада вирішила не застосувати санкцій щодо районної редакції радіомовлення «Коростишівське радіо», ТОВ «Термінал - Шостка», КП ТРК «Полісся» з міста Сарни Рівненської області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6213
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду