Олександр Глущенко очолив український офіс Dune HD

5 Березня 2013
5225
5 Березня 2013
16:32

Олександр Глущенко очолив український офіс Dune HD

5225
Олександр Глущенко очолив український офіс Dune HD

Компанія Dune HD, що є виробником цифрових медіацентрів, призначила Олександра Глущенка на посаду голови представництва в Україні. Про це йдеться в повідомленні компанії.

 

Пан Глущенко буде відповідальним за розвиток екосистеми і бізнесу з партнерами на території України.

 

«Я дуже радий приєднатися до команди Dune HD. Цю компанію я давно знаю як лідера ринку, що стабільно розвивається, незважаючи на непросту і мінливу ринкову ситуацію. Компанія завжди пропонувала споживачу цікаві інноваційні продукти. Я впевнений, що зможу реалізувати всі можливості для додаткового росту продажів, для розвитку бізнесу компанії та укріплення її бренду», - заявив новий голова представництва Dune HD в Україні.

 

Олександр Глущенко працює у сфері телекоммунікацій більше 10 років, єчленом Громадської ради при Наіональній раді з питань телебачення і радіомовлення й організатором щорічної премії Media&Sat Leaders. Крім цього він видавав журнал Mediasat і є автором інтернет-проекту proTV. Пан Глущенко має дві вищі освіти за спеціальностями «Фінанси» і «Правознавство».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5225
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ннн
4068 дн. тому
Када будуть Дюны 200-й серии?
Жора
4068 дн. тому
>>Пан Глущенко буде відповідальним за розвиток екосистеми Це як? Перевірятиме, чи не сильно медіацентри від Dune HD впливають на розмноження тарганів і павуків в оселях щасливих власників? А взагалі - чи не від того проблеми в нашій державі, що фінансисти займаються екологією, геологи - економікою, фахівці з вивозу сміття - розподілом частот, а всім цим керують стоматологи?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду