Напад на журналістів ТРК «Неаполь» на похороні мера Сімеїза розслідує міліція (ВІДЕО)

4 Березня 2013
5008
4 Березня 2013
14:24

Напад на журналістів ТРК «Неаполь» на похороні мера Сімеїза розслідує міліція (ВІДЕО)

5008
Напад на журналістів ТРК «Неаполь» на похороні мера Сімеїза розслідує міліція (ВІДЕО)

Кримські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на журналіста й оператора телерадіокомпанії «Неаполь», що відбувся в суботу, 2 березня, на сімферопольському кладовищі під час похорону мера Сімеїза Кирила Костенка. Про це повідомила начальник сектору зі зв'язків з громадськістю управління МВС у Криму Ольга Кондрашова, пише «Крым. Комментарии».

 

«Заява була прийнята за телефоном 102, на місце виїхала група, опитала журналістів. Цей факт було зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових рішень, попередня кваліфікація - хуліганство», - повідомила речник кримської міліції.

 

Похорон Кирила Костенка, який загинув від кулі кілера, проходив утаємничено, журналістів на кладовище не пускали.

 

Знімальна група сімферопольської ТРК «Неаполь» знімала неподалік від входу на кладовище та зазнала нападу. Чоловік спортивної статури, відмовившись представитись, схопив камеру руками і в грубій формі вимагав припинити зйомки. Він погрожував розбити камеру і зламати ніс оператору і, зрештою, зламав штатив камери.

 

«Якщо я це побачу в ефірі, вам не поздоровиться», - пригрозив охоронець у присутності інших журналістів і фотокореспондентів.

 

Як пише газета «Коммерсантъ-Украина», група невідомих молодих людей також відібрала в одного з фотокореспондентів USB-накопичувач з фотографіями та зламала його.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5008
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4226 дн. тому
Коллеги из Крыма, я вот думаю, что надо этого мудака найти и (БЕЗ СВИДЕТЕЛЕЙ) наказать. И так, чтобы свое вонючее рыло больше открыть не смог... Пора уже начинать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду