ТВі транслюватиме серіал про Шевченка, а телеведучі читатимуть його поезії

4 Березня 2013
4805
4 Березня 2013
13:46

ТВі транслюватиме серіал про Шевченка, а телеведучі читатимуть його поезії

4805
ТВі транслюватиме серіал про Шевченка, а телеведучі читатимуть його поезії

З 4 по 11 березня канал ТВі транслюватиме телевізійні ролики та фільми, присвячені Дню народження Тараса Шевченко, якій Україна святкуватиме 9 березня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

На ТВі наразі знято серію роликів, в яких телеведучі каналу читають фрагменти поезій Шевченка. Куратором цього проекту є Юрій Макаров.

 

«Ведучі абсолютно довільно вибрали рядки поезій та начитали. В цих роликах, які транслюватимуть між програмами, постає живий та впізнаваний Тарас Шевченко.  Ми отруєні  незграбним викладання Шевченка ще у школі. І цю травму перемагати у подальшому житті досить важко, а багатьом це не вдається ніколи. Я знаю кілька людей зі свого оточення, які поета відкрити  років в тридцять-сорок, і зрозуміли, що він кайфовий, драйвовий та дуже модерний.  Для мене особливий сенс цього проекту - показати, що Шевченко  органічно вписується в сучасне життя з айпедами, з айфонами і не виглядає архаїчно», - прокоментував новий проект Юрій Макаров.

 

Також протягом тижня  на телеканалі транслюватимуть кіносеріал «Заповіт» про життя Тараса Шевченка. З понеділка по суботу серіал починається о 17.30, в неділю - о 17.00. Цей просвітницький серіал, сценаристом якого є Іван Дзюба, а один з ведучих - Богдан Ступка, вважається найповнішою телевізійною версією життя Шевченка. 

 

«Детектор медіа»

 

Фото ЛІГАБізнесІнформ

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду