М1 проводить оптимізацію виробництва і, можливо, буде звільняти працівників

1 Березня 2013
6494
1 Березня 2013
16:51

М1 проводить оптимізацію виробництва і, можливо, буде звільняти працівників

6494
М1 проводить оптимізацію виробництва і, можливо, буде звільняти працівників

Телеканал М1 проводить реструктуризацію та оптимізує структуру виробництва. Про це «Детектор медіа» розказав генеральний директор каналу Валентин Коваль у відповідь на прохання прокоментувати можливі звільнення на М1.

 

За інформацією сайту «Медіаняня», М1 має намір скоротити близько 25 співробітників.

 

«Нам треба реагувати на нові економічні реалії і на те, що відбувається довкола. Зараз ми намагаємось зрозуміти, як ми рухаємось далі. У нас відбувається зміна у побудові багатьох бізнес-процесів. Когось вони торкаються більше, а когось - менше. Що буде далі, поки що я не можу сказати, бо зараз ми вивчаємо ці питання, - сказав Валентин Коваль. - Ми оптимізуємо структуру виробництва, структуру управління, процеси постановки завдань до виробництва програм,  процеси прийому програми до ефіру та інші речі, які впливають на роботу компанії. Це досить тривалий процес». Щодо можливих звільнень, пан Коваль сказав, що ті, хто будуть здатні робити щось нове, залишаться на каналі.

 

За його словами, також канал має намір закрити частину проектів, а деякі - оновити.

 

«Так само, як ми оновили ранкову програму, так само ми чинитимемо з іншими проектами (ранкове шоу Guten Morgen у лютому змінило формат та ведучу - ТК). Зараз ранкове шоу виходить зовсім з інакшими показниками. У нас був проект «Попконвеєр», запущений з нуля, він  транслюється вже майже два тижні, і його результати мене влаштовують», - сказав Валентин Коваль.

 

Також,  як зазначив  ген директор каналу, ще раніше з екранів зникло кілька проектів: наприклад, «Ікра», Star Magazin,  однак це не було пов'язане зі звільненнями людей.

 

Змін у форматі каналу керівництво не планує. М1 й надалі буде мовником з музичних контентом та  тематичними програмами. Наповнення та конкретні програми, за словами пана Коваля, залежать від публіки, яка їх дивиться.

 

Гендиректор М1 переконаний, що зараз відбувається процес якісних змін аудиторії та її уподобань - глядачі стають охочими до розваг і не потребують «продвинутого» продукту: «Якщо для публіки одна з кращих церемоній останнього сезону - Brit Awards 2013 - виявилась непотрібною, то ми розуміємо, що публіки, якій така трансляція потрібна, біля наших екранів немає. Помітно, що й коло інших екранів її теж немає. Це виклики сьогодення. Якщо комерційні канали живуть в умовах ринку, без додаткових дотацій, то чи можуть вони далі продовжувати нести гарне, добре, вічне чи їм доводиться у нинішній ситуації інакше себе позиціонувати?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду