Серіал «Завтра буде завтра» на «1+1» взяв частку понад 18%

26 Лютого 2013
6646
26 Лютого 2013
15:21

Серіал «Завтра буде завтра» на «1+1» взяв частку понад 18%

6646
Серіал «Завтра буде завтра» на «1+1» взяв частку понад 18%

25 лютого серіал «Завтра буде завтра» на «1+1» у середньому мав рейтинг 6,65% частку 18,27% за комерційною аудиторією каналу 18-54, вибірка «Вся Україна».

 

У містах з населенням понад 50 тисяч показники серіалу нижчі - рейтинг 4,34%, частка 12,76%.

 

«1+1» показав три серії поспіль у слоті 20.13-22.43. «Завтра буде завтра» підвищив показники слоту,  у будні минулого тижня канал (18-22 лютого) о цій порі канал мав частку 16,03% за «Всією Україною» та 11,34% за «50 тис.+». Тоді на каналі виходив серіал «Вероніка. Втрачене щастя» та лінійка програм власного виробництва.

 

Минулого тижня (18-24 лютого) канал «1+1» мав частку 12,66% за «Всією Україною» та 9,86% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, «Завтра буде завтра» - один з перших серіалів продакшину «Нова студія», знятий у 2003 році на замовлення українського Нового каналу та російського каналу СТС. Сценарист проекту - Тетяна Гнєдаш, а режисер- Олена Дем'яненко. За словами програмного директора каналу Андрія  Коваля, для нового ефіру режисери «1+1» зробили перемонтаж серіалу.

 

Серіал розповідає історію дівчини із дитбудинку Маші Петрової, в яку закохується син відомого олігарха Петро Панченко. Він навіть готовий одружитися на сироті. Однак батьки не задоволені зухвалим вибором сина, вони прагнуть будь-яким чином зруйнувати майбутнє весілля. Олігарх йде на крайнощі - користуючись зв'язками, засаджує дівчину до в'язниці за продаж наркотиків. Але Маша готова боротися за свою свободу і любов.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6646
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
...
4087 дн. тому
Таня - это навсегда.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду