Лідером антипремії «Золота малина» стала стрічка «Сутінки-2»

24 Лютого 2013
6267
24 Лютого 2013
13:15

Лідером антипремії «Золота малина» стала стрічка «Сутінки-2»

6267
Картина перемогла у семи номінаціях
Лідером антипремії «Золота малина» стала стрічка «Сутінки-2»
У Лос-Анджелесі оголосили лауреатів премії «Золота малина», що вручається за сумнівні заслуги в галузі кінематографа. 

Абсолютним лідером за кількістю отриманих нагород став фільм «Сутінки. Сага: Світанок - Частина 2» (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2). Картину було відзначено у семи номінаціях: «Найгірший фільм» ,), «Найгірший актор другого плану» (Тейлор Лотнер), «Найгірший режисер» (Білл Кондон). «Найгірша акторка»  «Сутінок» - Крістен Стюарт, яка здобула «малину» і за роботу в фільмі «Білосніжка та мисливець» (Snow White and the Huntsman).
 
У номінації «Найгірший актор», як і минулого року, переміг Адам Сендлер. Цього разу члени журі «Золотої малини» відзначили його нагороджено за роботу в комедії «Папа-досвідос» (That's My Boy), яка здобула нагороду і за найгірший сценарій
Найгіршою актрисою другого плану названо співачку Ріанну, яка зіграла в фільмі «Морський бій» (Battleship).

33-я церемонія присудження антипремії відбулася напередодні вручення «Оскара». На здобуття позолоченої пластикової «малини» висуваються прокатні фільми США і Канади.  

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6267
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
4079 дн. тому
«Папа-досвідос» в українському прокаті фільм йшов з назвою Мій пацан. Перекладаємо з рос. ґуґлом і не паримось?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду