М1 запускає нове шоу про зірок «Попконвеєр»

21 Лютого 2013
8761
21 Лютого 2013
13:52

М1 запускає нове шоу про зірок «Попконвеєр»

8761
М1 запускає нове шоу про зірок «Попконвеєр»

21 лютого на каналі М1 стартує нове шоу «Попконвеєр». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме  по вівторках, четвергах та щонеділі о 22.00.

 

Вестимуть проект  Дмитро Обрізан та Поліна Логунова.

 

У проекті подаватиметься рейтинг розважальних подій та музичних новин.  Також у програмі буде рубрика  інтерв'ю, яку вестиме Валерія Крук та огляд вечірок від спеціального кореспондента Андрія Кіше.

 

«Інтриги, скандали, розслідування, желтуха. Всього цього ви не побачите в програмі «Попконвеєр», тому що ми будемо намагатися шукати інформацію, яка цікава, гідна, на рівні, зі смаком, зі стилем про всю творчу еліту», - зазначив Дмитро Обрізан.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8761
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду