Росію на «Євробаченні» представить переможниця шоу «Голос» на «Первом канале» (ВІДЕО)

19 Лютого 2013
6329
19 Лютого 2013
18:22

Росію на «Євробаченні» представить переможниця шоу «Голос» на «Первом канале» (ВІДЕО)

6329
Росію на «Євробаченні» представить переможниця шоу «Голос» на «Первом канале» (ВІДЕО)

Росію на конкурсі пісні «Євробачення-2013» у Швеції (Мальме) буде представляти молода співачка з Татарстану Діна Гаріпова. Про це повідомляє сайт російського «Первого канала».

 

Діна Гаріпова виконає пісню What If, написану спеціально для конкурсу. Цього року «Первый канал», який є мовником Євробачення на території Росії, скористався правом самостійного вибору артиста і пісні для участі в конкурсі.

 

«З вибором артиста складнощів не виникло. Діна - переможниця першого сезону музичного телепроекту «Голос», за яку в фіналі було віддано близько 1 мільйона глядацьких голосів. На наш погляд, той відбір, який вона пройшла на «Голосі» більш ніж відповідає всім вимогам, які можуть пред'являтися учаснику «Євробачення», - сказав музичний директор «Первого канала» Юрій Аксюта.

 

Пан Аксюта зазначив, що проблеми виникли із вибором пісні для Діни Гаріпової.

 

«А ось пісню довелося вибирати. На початку грудня ми оголосили відкритий конкурс серед композиторів і авторів слів на пісню, з якою Росія могла б гідно виступити в Швеції. За два місяці ми отримали більше двохсот заявок не тільки з Росії, але також із США, Великобританії, Швеції, Данії, Ірландії, Кіпру, країн СНД та інших. Іі в підсумку зупинили вибір на пісні, створеної шведськими продюсерами Габріелем Аларесом і Йоакімом Бьорнбергом у співавторстві з російським музикантом і продюсером, колишнім бас-гітаристом групи "Автограф" Леонідом Гуткіним», - повідомив музичний директор.

 

 
«Ця пісня - справжній заклик! Вона змушує задуматися про те, як багато від нас залежить. Ніжна і в той же час сильна музика підкреслює кожне слово. Я щаслива, що маю честь представляти нашу країну з такою піснею. Сподіваюся, вона зачепить серця тих, хто її почує»,
- сказала співачка Діна Гаріпова.

 

Як відомо, талант-шоу «Голос» на російському «Первом канале» виходить за тим самим форматом, що і на українському каналі «1+1». Тренером Гаріпової був відомий співак Олександр Градський.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», тренерами «Голосу країни-3» на каналі «1+1» стали Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов. Кожен із зіркових наставників уже обрав до своєї команди по кілька учасників (їх має бути по 14 у кожній команді). Ведучими проекту залишаються Андрій Доманський та Катерина Осадча.

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото з сайта Первого канала

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду