Дмитро Танкович замінить Максима Чмерковського у шоу «Куб-4» на СТБ

18 Лютого 2013
5208
18 Лютого 2013
14:52

Дмитро Танкович замінить Максима Чмерковського у шоу «Куб-4» на СТБ

5208
Дмитро Танкович замінить Максима Чмерковського у шоу «Куб-4» на СТБ

Ведучим четвертого сезону  ігрового шоу «Куб» став Дмитро Танкович. Про це повідомляє пресс-служба каналу СТБ.

 

Ці зміни зумовлені тим, що у попереднього ведучого проекту - учасника першого сезону реаліті «Холостяк» Максима Чмерковського почалися зйомки в Америці. Через це, за словами Олексія Удовицького, керівника творчого об'єднання СТБ, яке виробляє цей проект, канал припинив з ним співпрацю.  Однак канал сподівається, що пан Чмерковський  стане учасником шоу.

 

Творці проекту наголошують, що на роль нового ведучого четвертого сезону пробувалися багато кандидатів, але канал вибрав саме Дмитра Танковича. «Звичайно, більшість глядачів звикли до комедійного образу Дмитра Танковича. Але, переглядаючи кастинг на «Куб», ми звернули увагу, що Діма може бути і переконливим, і серйозним, і драматичним. Хоча ми сподіваємося, що він привнесе в шоу кілька веселих і гумористичних нот », - зазначив Олексій Удовицький.

 

Нагадаємо, шоу «Куб» - українська версія британського проекту The Cube. Учасники шоу виконують завдання в скляному кубі 4х4х4 метри. За кожне правильно виконане завдання учасник отримує певну грошову винагороду. Головний грошовий приз складає 250 тис. грн.

 

Проект стартував на СТБ у 2011 році.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5208
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду