«Україна» запустила промокампанію «Событий» (ФОТО)

12 Лютого 2013
6004
12 Лютого 2013
13:09

«Україна» запустила промокампанію «Событий» (ФОТО)

6004
«Україна» запустила промокампанію «Событий» (ФОТО)

Телеканал «Україна» запустив нову промокампанію програми «События». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Креативна концепція промокампанії «Событий» розроблена творчою групою каналу «Україна», під керівництвом начальника відділу анонсування Світлани Бережної й арт-директора Ірини Євстифеєвої.

 

Слоган кампанії: «Новини, що змінюють світ».

 

Сьогодні в ефірі телеканалу з'явилися ролики, героями яких стали ведучі новин - Олена Кот, Євген Міхін, Марина Кухар і Олександр Мозговий. Ідея роликів була реалізована компанією Family production, режисер - Максим Колишев, фотограф - Костянтин Юшков.

 

Окрім ефірних роликів і зовнішньої реклами у промокампанії також задіяна реклама в національній пресі, соціальних мережах (Facebook і Twitter), на сайті каналу «Україна» та веб-сторінці програми «События».

 

 

 

Вероніка Коробенюк, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6004
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
выыв
4114 дн. тому
пластмассовые новости - такая же реклама
qw
4115 дн. тому
да, я тоже обратил внимание на гипернегатив, льющийся своей отрицательной энергетикой с данных плакатов. т.е. стилистика конечно хорошая и задумка, но строить промо на фоне картинки с вселенской трагедией, скорее способ оттолкнуть людей, чем привлечь внимание.
123
4115 дн. тому
очевидно, що від цих новин нічого хорошого очікувати не варто. суцільні армагедони.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду