«Воля» додала до HD-пакетів два канали Discovery

10 Лютого 2013
5928
10 Лютого 2013
10:41

«Воля» додала до HD-пакетів два канали Discovery

5928
Discovery HD Showcase і Animal Planet HD
«Воля» додала до HD-пакетів два канали Discovery
«Воля» включила до HD-пакетів два нових HD-канали Discovery − Discovery HD Showcase і Animal Planet HD, повідомляє прес-служба компанії.
 
Починаючи з лютого 2013 року, ці  канали будуть доступними передплатникам пакетів «Воля HD», «Преміальний HD» без зміни вартості пакета.

У пакетах «Волі» програми Discovery Communications, крім Discovery HD Showcase і Animal Planet HD у цифровому форматі доступні пізнавальні Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, ID Investigation Discovery та жіночий телеканал TLC.

«Щокварталу ми аналізуємо вподобання телеглядачів і готові запропонувати у наших пакетах найпопулярніші світові телепрограми. Канали сімейства Discovery, безумовно, лідирують, підкорюючи динамічними сюжетами і захоплюючими історіями з реального життя»,  - коментує директор із маркетингу компанії «Воля» Ярослав Гуменюк.

Як відзначив директор каналів Discovery Networks у Північно-Східній Європі Григорій Лавров, український ринок має великий потенціал для HD-контенту.

Discovery HD Showcase - пізнавальний телеканал у форматі телебачення високої чіткості (High-Definition television, роздільна здатність 1080i) адресований широкому колу глядачів. Контент складають телепрограми різноманітної тематики: про природу, подорожі, культуру та мистецтво, науку та техніку. З-поміж них «Наука і техніка: теорія великого вибуху», «Неймовірні можливості мозку», «Перегони на мільйон», «У гонитві за класикою», «Світ майбутнього», «Фантастичні фестивалі».
 
У новому сезоні для абонентів  «Воля HD» на Discovery HD Showcase було відібрано такі програми, як  «У гонитві за класикою». У ній ідеться про Вейна Каріні та його любов до рідкісних авто. Також глядачі зможуть переглядати «Альпи з висоти пташиного польоту» та «Річкових монстрів». 
 
Animal Planet HD спрямований на родинні розваги. Його програми присвячено дикій природі і, найбільше, тваринам. Про них ідеться у форматі подорожей, пригод, історій рятівників і знаменитих натуралістів. Контент Animal Planet HD транслюється у форматі Full HD з об’ємним звуком.
 
На Animal Planet HD для абонентів «Воля HD» демонструватимуться випуски «Знайомства з лінивцями», «Незвіданих островів» тощо. 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5928
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду