Канал «Сонце» «Студії Пілот» розпочав мовлення

8 Лютого 2013
7212
8 Лютого 2013
10:39

Канал «Сонце» «Студії Пілот» розпочав мовлення

7212
Канал «Сонце» «Студії Пілот» розпочав мовлення

Телеканал «Сонце» продакшн-компанії «Студія Пілот» розпочав мовлення на супутнику Astra 4A (4.8° E). Про це повідомляє «Телепростір».

 

Трансляція здійснюється у відритому режимі.

 

Технічні параметри: частота -  12 284 ГГц, поляризація - V , швидкість цифрового потоку -  27 500, FEC -  ¾.

 

Як ішлось у презентації каналу у Національній раді з питань телебачення та радіомовлення, «Сонце» показуватиме всі програми, які протягом 13 років виробляє «Студія Пілот», а також закупний продукт, у тому числі фільми та серіали. Слоган «Сонця» - «Канал позитивних емоцій».

 

Згідно з програмною концепцією, канал мовитиме цілодобово, національний продукт становитиме 12 годин на добу, програми власного виробництва - 3 години 38 хвилин.

 

Формат «Сонця» - розважальний з фільмопоказом. В ефірі транслюватимуться розважально-музичні програми (9 годин 36 хвилин на добу), дитячі (4 години на добу) та фільмопоказ (6 годин 8 хвилин на добу).

 

Нагадаємо, у березні 2012 року ТОВ «Солар медіа» отримала ліцензію на мовлення. Засновниками телеканалу виступили ПП «Студія Пілот», а також Олександр Брикайло та Сергій Лавренюк. Генеральним директором компанії є Віра Губенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду